Desert Essence Zubní pasta Neem - skořice a máta 176 g

Desert Essence Zubní pasta Neem - skořice a máta 176 g

Značka: Desert Essence
Certifikáty: LEAPING BUNNY
Certifikát LEAPING BUNNY
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zubní pasta Neem - skořice a máta chrání ústní dutinu před vznikem zánětů. Díky obsahu antibakteriálních bylinek jemně čistí, zároveň účinně regeneruje a osvěžuje dech.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zubní pasta Desert Essence Neem - skořice a máta aktivně pečuje o ústní dutinu a chrání ji před vznikem zánětů. Díky vysokému obsahu antibakteriálních bylinek jemně čistí a zároveň účinně regeneruje chrup i celou ústní dutinu. Neemová pasta je skvělým pomocníkem například po zubařském zákroku či pokud často trpíte na afty nebo zvýšenou krvácivost dásní.

Zubní pasta s výtažky z neemu, skořice, vilínu, máty, šalvěje a mnohých dalších posiluje odolnost dásní, chrání chrup před obnažováním krčků a tím pádem i před krvácením. Neem má navíc skvělé hojivé a antibakteriální účinky, léčí drobná poranění, záněty i afty. Společně se skořicí a mátou má příjemnou nasládlou chuť a osvěžuje dech na dlouhou dobu.

Použití: Malé množství pasty naneste na navlhčený zubní kartáček a čistěte chrup alespoň po dobu 2 minut. Ústa vypláchněte čistou vodou.

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Z blogu2

Fluor v zubních pastách: Nebezpečí??

Nový rok v New Yorku

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?