Lavera Zubní pasta pro citlivé zuby a dásně, Basis Sensitiv 75 ml

Lavera Zubní pasta pro citlivé zuby a dásně, Basis Sensitiv 75 ml

(5 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zubní pasta pro citlivé zuby s obsahem rostlinných extraktů pečuje o zdraví chrupu, zatímco mořská sůl šetrně čistí a odstraňuje zubní povlak. Fluorid posiluje sklovinu a menthol zajistí svěží dech.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Zubní pasta pro citlivé zuby a dásně Lavera Basis Sensitive s obsahem rostlinných extraktů pečuje o zdraví zubů a dásní, zatímco mořská sůl zuby šetrně čistí a odstraňuje zubní povlak. Fluorid sodný posiluje sklovinu a menthol zajistí svěží dech.

Díky obsahu účinných přírodních látek a bylinných extraktů snižuje zubní pasta riziko vzniku zubního kazu, bělí zuby a posiluje sklovinu. Obsažený menthol navíc příjemně osvěží dech a dodává pastě příjemně svěží příchuť. Xylitol pomáhá snižovat tvorbu plaku, brání tak vzniku zubního kazu a omezuje tvorbu kyselin, které mohou poškodit zuby. Fluorid sodný je důležitým elementem pro zdravou a pevnou sklovinu. Díky svému šetrnému složení je pasta vhodná i pro velmi citlivé zuby a dásně.

Zdravé zuby a dásně

Přírodní zubní pasta Lavera s rostlinnými výtažky důkladně čistí vaše citlivé zuby, avšak bez obsahu přebytečných syntetických ingrediencí. Zubní pasta Lavera pečuje o každodenní čistotu vašich zubů a ústní dutiny a brání množení škodlivých mikroorganismů způsobujících zubní kaz, onemocnění dásní a další obtíže. 

Přírodní ingredience

Zubní pasta Lavera pro citlivé zuby vychází z přírodních složek, jež jsou velice efektivní pro čištění celé dutiny ústní a zároveň nedráždí dásně a nezatěžují organismus zbytečnými chemikáliemi. Mořská sůl má skvělé čistící účinky a dokáže odstranit veškerý nahromaděný zubní plak, díky čemuž chrání proti vzniku zubního kazu a má také dezinfekční účinky.

Posílené zuby

Mořská sůl zároveň podporuje lokální prokrvení, dezinfikuje drobné ranky a oděrky dutiny ústní a brání množení bakterií. Fluorid sodný pak pomáhá zvýšit obranyschopnost zubní skloviny a zpevnit ji. Výtažky z bylin nejen podporují čistící účinky pasty, ale zároveň vám dodávají svěží dech, který vydrží po celý dlouhý den. Pasta je vhodná zejména pro zuby citlivé k výrazným chutím či teplotním změnám a dlouhodobě je posiluje.

Použití: Na zubní kartáček naneste malé množství zubní pasty, zhruba velikosti hrášku, a zuby a dásně čistěte jemnými krouživými pohyby. Čištění provádějte nejméně dvakrát denně, nejlépe po každém jídle. Po vyčištění vypláchněte ústní dutinu vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Fluor v zubních pastách: Nebezpečí??

Zuby jsou odrazem našeho způsobu života

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?