Lavera Zubní pasta s echinaceou, Basis Sensitiv 75 ml

Lavera Zubní pasta s echinaceou, Basis Sensitiv 75 ml

(9 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zubní pasta s echinaceou pečuje o zdraví zubů, zatímco mořská sůl šetrně odstraňuje zubní povlak. Echinacea a propolis posilují zuby i dásně.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení9
Položit dotaz
Popis produktu

Bylinná zubní pasta Lavera Basis Sensitive rozzáří váš úsměv. Obsah rostlinných extraktů pečuje o zdraví zubů, zatímco mořská sůl šetrně odstraňuje zubní povlak. Echinacea a propolis pečují a posilují zuby i dásně.

Svým přírodním složením zubní pasta Basis Sensitive s echinaceou a propolisem chrání před vznikem zubního kazu a přirozeně bělí zuby, zpevňuje zubní sklovinu a příjemně osvěžuje dech. Přírodní pasta účinně odstraňuje zubní plak, obsažený xylitol chrání před vznikem zubního kazu, echinacea posiluje dásně.

Díky obsahu účinných přírodních látek a bylinných extraktů zubní pasta Lavera snižuje riziko vzniku zubního kazu, bělí zuby a zpevňuje sklovinu. Čistící částečky xylitolu účinně odstraňují zubní plak a chrání zuby před vznikem zubního kazu. Xylitol pomáhá snižovat tvorbu plaku, brání tak vzniku zubního kazu a omezuje tvorbu kyselin, které mohou poškodit zuby. Bio echinacea a propolis pečují o zuby i dásně a posilují je. Přirozená péče pro zdravé zuby získaná z květů a listů rostliny echinacea posiluje a chrání dásně.

Zdravé zuby a svěží dech

Zubní pasta Lavera s echinaceou Basis Sensitive obsahuje množství přírodních ingrediencí, které od prvního použití posilují vaše zuby i dásně. Zubní pasta Lavera pečuje o každodenní čistotu vašich zubů a celé ústní dutiny a brání množení škodlivých mikroorganismů způsobujících zubní kaz, onemocnění dásní a další obtíže. 

Přírodní ingredience

Zubní pasta Lavera s echinaceou vychází z přírodních složek, jež jsou velice efektivní pro čištění celé dutiny ústní a zároveň nedráždí dásně a nezatěžují organismus zbytečnými chemikáliemi. Mořská sůl má skvělé čistící účinky a dokáže odstranit veškerý nahromaděný zubní plak, díky čemuž chrání proti vzniku zubního kazu a má také dezinfekční schopnosti.

Silné zuby a dásně

Mořská sůl zároveň podporuje lokální prokrvení, dezinfikuje drobné ranky a oděrky dutiny ústní a brání množení bakterií. Xylitol pomáhá snížit tvorbu kyselin, které mohou narušovat zubní sklovinu a chrání proti tvorbě zubního plaku. Výtažek z propolisu má silné hojivé účinky a posiluje zuby i dásně, spolu s extraktem z echinacey pak zvyšuje obranyschopnost celé ústní dutiny.

Použití: Na zubní kartáček naneste malé množství zubní pasty, zhruba velikosti hrášku, a zuby a dásně čistěte jemnými krouživými pohyby. Používejte dvakrát denně, nejlépe po každém jídle. Po vyčištění zubů vypláchněte ústní dutinu vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Fluor v zubních pastách: Nebezpečí??

Jak vybrat přírodní zubní pastu

Miláčci roku 2017 aneb Co jste si kupovali nejvíce

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 1. část

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 2. část

Zuby jsou odrazem našeho způsobu života

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

bez fluoru / eva 2. 8. 2016 09:32

Keď ste alergickí na fluor, tak určite vyskúšajte aj túto pastu. Pre mňa osobne jej chuť nie je bohvieako príjemná (nie je zlá, ale zažila som už aj lepšie), no čistí dobre a má skvelé zloženie.

Úžasná / Ivana 19. 1. 2016 13:58

Naprosto úžasná a příjemná pasta!! Opravdu přírodní složení a bez fluoridu, nepálí, nedráždí, je jemná. Někomu, kdo je zvyklý jen na chemické pasty, by mohlo přijít, že málo pění, ale na to se dá zvyknout, navíc záleží hlavně na technice čištění. Vzhledem ke složení ji mohou používat i děti (navíc, když pasty pro děti jsou většinou plné škodlivé chemie). U této pasty rozhodně zůstanu. Cena 79 Kč za 75 ml je velmi přijatelná (některé z drogerky jsou ve stejném množství dražší a chemičtější).

/ Jiřina 17. 3. 2019 21:13

Koupeno na základě doporučení. Pasta má příjemnou svěží chuť. Nerozeznatelné od klasických zubních past. Méně pění a to je dobře. Zuby jsou opravdu čisté, odstraní fleky od kávy, čaje, čokolády. Osvěží dech. Doporučuji

***** / Andrea 13. 3. 2017 12:08

Čekala jsem podobně slabý odvar jako je mátová pasta od Alverde, ale byla jsem příjemně překvapená, když tomu tak nebylo. Za 79 Kč a více lidé běžně kupují všelijaké "sajrajty", přitom tahle pasta je s přehledem strčí do kapsy. Příjemná chuť a pění alespoň jemně. Budu střídat s pastami od Energy. Ty jedovaté hnusy z drogerek apod. už v naší domácnosti nějakou dobu místo nemají a ani už mít nebudou :)

Lavera / Viki 1. 8. 2015 20:11

Vyzkoušeli jsme pár přírodních past a u téhle jsme zůstali. Skvělá cena i kvalita a děti jí taky mají rádi. Za sebe mohu doporučit, a navíc je bez fluoru.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?