Desert Essence Zubní pasta Ultra Care - Mega Mint 176 g

Desert Essence Zubní pasta Ultra Care - Mega Mint 176 g

(3 hodn.)
299
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Zubní pasta Zubní pasta Mega Mint pečuje o zdraví celé ústní dutiny díky složení bohatému na množství antibakteriálních rostlinných výtažků a také jedlé sody a křídy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Zubní pasta Desert Essence Mega Mint pečuje o zdraví celé ústní dutiny díky složení bohatému na množství antibakteriálních rostlinných výtažků a také jedlé sody a křídy. Účinná kombinace spolehlivě eliminuje vznik zubního kazu i usazování plaku, zanechává chrup zdravý a současně osvěžuje dech na dlouhou dobu.

Křída společně se sodou z chrupu i dásní šetrně odstraňují nečistoty, aniž by citlivou zubní sklovinu zbytečně dráždily. Naopak, jemné částečky lehce odstraňují usazený zubní plak a přirozenou cestou udržují zuby bílé. Kombinace antiseptických olejů z tea tree a máty účinně chrání před vznikem zubního kazu i drobných zánětů, jako jsou například afty, a současně osvěžuje dech na dlouhou dobu.

O zdraví dásní se postarají výtažky z echinacei, heřmánku a šalvěje, které napomáhají jejich zdraví, posilují je a chrání před vznikem paradentózy. Osvědčená kombinace rostlinných látek šetrně avšak účinně odstraňuje zubní plak, chrání chrup před vznikem zubního kazu a současně pečuje o celou ústní dutinu.

Použití: Malé množství pasty aplikujte na zubní kartáček. Zuby čistěte po dobu dvou minut 2x denně.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte pastu v kombinaci s ústní vodou Mega Mint.

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Z blogu5

Fluor v zubních pastách: Nebezpečí??

Jak vybrat přírodní zubní pastu

Nový rok v New Yorku

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 1. část

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 2. část

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

hodnocení ultra care / Jana 24. 7. 2014 20:46

Velice dobrá zubní pasta. Ničí bakterie a vlasovce nejen v ústní dutině, ale její složky putují i do Atlasu, který částečně pročistí a tím se prokrví i hlava. Na této z.p. se mi neukázalo nic, co by otupovalo centrální nervový systém, jako je tomu u většiny z. p.

Velmi dobrá pasta / Noel 29. 8. 2015 21:20

Moc dobrá zubní pasta. Zatím nejlepší, co jsem vyzkoušela. Mám citlivé zuby a u stoliček se mi dokonce sem tam odhalují krčky, což je velmi nepříjemné. Po delším (cca po dvou týdnech) používání téhle pasty problémy vymyzely. Jsem nadšená! Také oceňuji velké balení, které dlouho vydrží.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?