Nobilis Tilia Zubní prášek 30 ml

Nobilis Tilia Zubní prášek 30 ml

Nobilis Tilia Zubní prášek 30 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zubní prášek je přírodní alternativou zubní pasty. Obsahuje hlívu ústřičnou, lékořici, třezalku a přírodní minerály. Jemně čistí zuby a udržuje sklovinu bílou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zubní prášek Nobilis Tilia je přírodní alternativou zubní pasty. Obsahuje hlívu ústřičnou, lékořici, třezalku a přírodní minerály, které jemně čistí chrup a zároveň udržují zubní sklovinu přirozeně bílou.

Základ zubního prášku tvoří přírodní minerály, které lehce odstraňují nečistoty i usazený zubní plak, aniž by poškodily sklovinu. Oxid křemíku, hliník a sodík spolu s dalšími stopovými prvky působí na zdraví zubů. Zubní prášek jemně čistí chrup, má mírně abrazivní účinky a je vhodný k občasnému bělení zubů.

Obsahuje polysacharidy houby hlívy ústřičné - glukany. Působí protialergicky, imunostimulačně a radioprotektivně. Jsou vhodné pro užívání při zánětech v ústech. Třezalka má stahující a protizánětlivé účinky, přispívá tak ke zdraví dutiny ústní. Lékořice doplňuje chuť, harmonizuje a prodlužuje účinek ostatních bylin obsažených v zubním prášku.

Šetrná a důkladná péče

Zubní prášek Nobilis Tilia je výbornou alternativou klasických konvenčních zubních past. Je vhodný pro celou rodinu a čistí zuby důkladně, avšak šetrně. Nejen, že vaše zuby efektivně vyčistí, ale zároveň osvěží váš dech a skvěle odstraňuje barevný pigment například po pití kávy, čaje nebo červeného vína. Navíc díky přírodnímu složení nezanášíte své tělo zbytečnými chemikáliemi a prospíváte také životnímu prostředí.

Dokonalá čistota

Zubní prášek Nobilis Tilia vyčistí vaše zuby díky základu tvořenému z přírodních minerálů, které efektivně pomůžou odstranit veškerý nahromaděný zubní plak, aniž by jakkoliv podráždily dásně či snad způsobily jejich krvácení. Oxid křemíku spolu s dalšími minerály, jako je hliník či sodík navíc podporují zdraví zubů a zvyšují jejich odolnost.

Protizánětlivé složení

Zubní prášek Nobilis Tilia rovněž obsahuje protizánětlivé složky, které chrání proti infekcím v dutině ústní a působí proti krvácení z dásní. Glukany z hlívy ústřičné mají antimikrobiální vlastnosti a posilují zdraví celé ústní dutiny. Extrakt z třezalky tečkované pak rovněž chrání proti zánětům či paradentóze a má stahující účinky. Lékořice pak dodává zubnímu prášku příjemnou chuť.

Použití: Používejte k čištění a bělení zubů 1-2x týdně.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Aromaterapie pro těhotné

Fluor v zubních pastách: Nebezpečí??

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 1. část

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 2. část

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?