Urtekram Kondicionér heřmánkový 250 ml

Urtekram Kondicionér heřmánkový 250 ml

(4 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: LEAPING BUNNY, VEGAN, Ecocert
Certifikát LEAPING BUNNYCertifikát VEGANCertifikát Ecocert
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér s extrakty z heřmánku aktivně napomáhá obnově jemných vlasů i citlivé vlasové pokožky, přináší zklidnění, vlasovou pokožku harmonizuje a současně přirozenou cestou vlasy zesvětluje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér s extrakty z heřmánku Urtekram aktivně napomáhá obnově jemných vlasů i citlivé vlasové pokožky, přináší zklidnění, vlasovou pokožku harmonizuje a současně přirozenou cestou vlasy zesvětluje. Pečující výtažky v kombinaci s rostlinnými a esenciálními oleji vlas posilují, zacelují jeho strukturu a činí jej odolnějším vůči opětovnému poškození.

Základ kondicionéru je tvořen extrakty z Aloe vera, které jsou bohaté na množství živin, minerálních látek a vitaminů. Aloe působí pozitivně nejen na samotný vlas, ale i vlasovou pokožku, harmonizuje ji, hydratuje do hloubky a chrání před podrážděním i poškozením.

Výtažky z heřmánku společně s esenciálním olejem z divokého heřmánku nejen světlé vlasy přirozenou cestou zesvětlují a dodávají zlatavý lesk, ale také pečují o vlasovou pokožku, kterou skvěle zklidňují. Heřmánek v kombinaci s esenciálním olejem z rozmarýnu zlepšuje prokrvení pokožky, a napomáhá tak snadnému vstřebání živin. Vlasy jsou jemnější, pružnější a odolnější vůči poškození.

Důkladná péče

Kondicionér Urtekram s Aloe vera a výtažkem z heřmánku pečuje do hloubky o všechny typy vlasů a pomáhá rozzářit nejen světlé a jemné vlasy bez života. Jemný kondicionér chrání vlasy před poškozením, lámáním či ztrátou lesku pomocí kvalitních přírodních ingrediencí a zároveň vlasy nezatěžuje. Poskytuje vlasům vše, co potřebují a vlasy jsou po použití hedvábně jemné a zářivě lesklé.  

Přírodní ingredience

Základní složkou v tomto jemném kondicionéru je výtažek z Aloe vera, jež se vyznačuje významnými hydratačními schopnostmi. Aloe vera díky tomu efektivně brání vysušení vlasů a udržuje je hebké a pružné. Aloe vera na sebe výborně váže vodu a zároveň má zklidňující vlastnosti, proto jde o jednu z nejcennějších složek v péči o vlasy. Ač poskytuje vlasům intenzivní péči, tak vlasy nezatěžuje, nezpůsobuje jejich plihnutí či nadměrné maštění.

Hebké a pružné vlasy

Kondicionér tak vašim vlasům přináší to nejlepší z maximálně účinných přírodních složek, zcela bez obsahu silikonů, konzervantů či syntetické parfemace. Éterický olej z rozmarýnu pečuje o prokrvení vlasové pokožky a podporuje regeneraci a obnovu vlasů, zatímco výtažek z heřmánku působí zklidňujícími účinky a má zesvětlující vlastnosti, čímž dodává zářivý lesk blond a plavým vlasům. 

Použití: Potřebné množství kondicionéru rovnoměrně aplikujte do délek vlhkých umytých vlasů a nechte působit 3 - 5 minut. Poté vydatně vymyjte čistou vodou a vlasy upravte podle zvyku.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Typy vlasů: barvené vlasy, jemné vlasy, mastné vlasy, normální vlasy, suché vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Esenciální olej Heřmánek

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Příjemný kondicionér / Hanka 13. 10. 2017 11:17

Mám tento kondicionér pouze chvíli, ale mi zatím sedí. Úplně se liší mezi kondicionéry, které jsou běžně v drogériích. Jak se nanáší na vlasy, není takový "olejový" nebo "mastný", čili se může zdát, že ho potřebujete hodně, ale po vyčkání a spláchnutí splní svoji úlohu. Za mě je super a budu ho používat i nadále. :)

Dobrý kondicionér / 19. 1. 2016 16:00

Příjemný kondicionér s jemnou vůní, vlasy se dobře rozčesávají. Koupila jsem ho na své poškozené \"chlupaté\"vlasy, bohužel v tomto směru nesleduji výraznou změnu.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?