Urtekram Šampon heřmánkový 250 ml

Urtekram Šampon heřmánkový 250 ml

Urtekram Šampon heřmánkový 250 ml

(2 hodn.)
229
213
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 5 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Heřmánkový šampon pečuje o jemné vlasy a citlivou vlasovou pokožku, harmonizuje ji a eliminuje případná podráždění i drobné záněty. Zklidňující výtažky z heřmánku zesvětlují barvu světlých vlasů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Heřmánkový šampon Urtekram pečuje o jemné vlasy a citlivou vlasovou pokožku, harmonizuje ji a eliminuje případná podráždění i drobné záněty. Zklidňující výtažky z heřmánku společně s rostlinným skvalenem vlasovou pokožku posilují a udržují ji zdravou, zatímco pečují i o vlasy a přirozenou cestou zesvětlují jejich barvu.

Extrakty z Aloe vera a heřmánku v kombinaci s esenciálními oleji z heřmánku mírní podráždění i nepříjemné svědění a eliminují případné záněty. Navíc, Aloe je bohaté na množství vitaminů a minerálních látek, které o jemnou pokožku hlavy pečují, dodávají potřebné živiny a také uzamykají hydrataci.

Heřmánkový šampon je mimořádně vhodný pro pravidelnou péči o přirozeně světlé či odbarvené vlasy, které šetrně zesvětluje a dodává jim krásné zlaté odlesky. Navíc, vysoký podíl zklidňujících extraktů pečuje o přecitlivělou vlasovou pokožku, bohatě ji vyživuje a chrání před vznikem zánětů.

Zklidňující péče

Šampon Urtekram s výtažky Aloe vera a výtažky z heřmánku umyje vlasy maximálně šetrně a zanechá je krásně vzdušné a lesklé. Díky přírodním složkám o vlasy pečuje již během mytí a nezpůsobuje vysušení ani podráždění vlasové pokožky. Vytváří bohatou krémovou pěnu, která pokryje každý vlas a smyje všechny nečistoty, přebytečný maz a zbytky stylingových produktů. Výsledkem budou jen krásné, zdravé a objemné vlasy.

Šetrné složení

Na rozdíl od konvenčních šamponů obsahuje šampon Urtekram pouze sulfáty založené na rostlinné bázi, které jsou oproti syntetickým sulfátům mnohem šetrnější, nezpůsobují vysušení vlasů a pokožky hlavy a nedráždí ji. Šampon je vhodný zejména pro jemné a přecitlivělé vlasy a pokožku hlavy díky svým výjimečným zklidňujícím schopnostem. 

Skvělý pro světlé vlasy

V tomto šamponu najdete velké množství výtažků z Aloe vera, které se vyznačují intenzivními zklidňujícími účinky. Aloe vera efektivně zmírňuje jakékoliv podráždění, zklidňuje svědění pokožky hlavy a zmírňuje zarudnutí. Výtažek z heřmánku působí uklidňujícími účinky na všechny smysly a zároveň podporuje regeneraci. Kromě toho dokáže lehce a přirozeně zesvětlit barvu blond a světlých vlasů pro přirozený zářivý efekt. 

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2-3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Tip: Heřmánek je mimořádně vhodný pro pravidelnou péči o světlé blond vlasy, které přirozenou cestou zesvětluje.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, normální vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Esenciální olej Heřmánek

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Sodium Coco Sulfate / Kateřina 28. 10. 2016 23:25

Šampon není bez sulfátů (jak deklarujete), obsahuje Sodium Coco Sulfate! A ano; Sodium Coco Sulfate JE sulfát, byť z kokosového oleje, ve škodlivosti se neliší od Sodium Laureth Sulfate.

Re: Sodium Coco Sulfate / Renata 29. 10. 2016 12:54

Dobrý den, nikde v popisu produktu není napsáno, že je šampon bez sulfátů a je uveden kompletní seznam ingrediencí včetně kokosového sulfátu, který je schválen pro používání v přírodní kosmetice a povoluje ho i mnoho certifikátů. Pokud si kdokoliv přeje šampon s jinými druhy pěnidel, stačí si vybrat jiný produkt. Biooo.cz

/ Renáta 26. 5. 2019 19:38

Příjemná vůně, pěnivost dostačující. Vlasy mi vydrží krásné pět dni...jsem spokojená, kupuju opakovaně

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?