Urtekram Sprchový gel brown sugar 500 ml

Urtekram Sprchový gel brown sugar 500 ml

(3 hodn.)
Značka: Urtekram
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krémový sprchový gel Brown Sugar šetrně myje pokožku celého těla díky obsahu rostlinných tenzidů a bylinných výtažků. Pleť je spolehlivě umyta a zároveň nedochází ke zbytečnému podráždění či přesušení.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Krémový sprchový gel Urtekram Brown Sugar šetrně myje pokožku celého těla díky obsahu rostlinných tenzidů a bylinných výtažků. Pokožka je spolehlivě umyta a zároveň nedochází ke zbytečnému podráždění či přesušení. Naopak, rostlinné extrakty o pokožku pečují a zjemňují ji.

Sprchový gel jemně myje celé tělo díky obsahu třtinového cukru a rostlinných tenzidů. Ty lehce odstraní nečistoty a současně pokožku zachovají jemnou a pružnou bez nežádoucího vysušování. Navíc, cukr obsahuje množství minerálních látek, které pleť aktivně zjemňují a posilují.

Třtinový cukr je doplněn o voňavé esenciální oleje z levandule a eukalyptu. Ty nejenom že dodávají sprchovému gelu příjemnou osvěžující vůni, ale také působí protizánětlivě, mírní případné začervenání i podráždění. Krémový sprchový gel pokožku lehce myje a také o ni pečuje díky rostlinným výtažkům a je tak vhodný i pro tu nejcitlivější pleť.

Šetrná očista

Sprchový gel Urtekram je skvělou variantou klasických sprchových gelů, oproti kterým nenarušuje ochrannou hydrolipidovou bariéru pokožky, proto je ideální pro všechny, kdo nechtějí svoji pokožku během sprchování zbytečně vysušovat. Sprchový gel Urtekram díky přírodnímu složení s rostlinnými výtažky pokožku myje a zároveň o ni pečuje a podporuje její hydrataci.

Lahodná vůně

Sprchový gel s obsahem třtinového cukru pozvedne vaši mysl díky lahodné mírně sladké vůni a zároveň o vaši pokožku pečuje a chrání ji. Výtažek z levandule a levandulový esenciální olej zklidňuje tělo i mysl, zmírňuje podráždění a zároveň působí lehce antisepticky. Třtinový cukr pak pokožku posiluje, chrání ji proti vysušení a zásobuje ji potřebnými minerály.

Přírodní péče

Sprchový gel Urtekram pak obsahuje i další přírodní složky, které prospívají kvalitě pokožky. Nenajdete v něm žádné syntetické sulfáty, které mohou být zdrojem podráždění pokožky. Sprchový gel Urtekram čistí pokožku efektivně, ale zároveň maximálně šetrně a je vhodný pro celou rodinu. Eukalyptový esenciální olej prokrvuje a osvěžuje pokožku, zatímco vitamin E ji chrání proti poškození a předčasnému stárnutí. 

Použití: Sprchový gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Proč kupovat fair trade?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?