Jason Tuhý deodorant levandulový 71 g

Jason Tuhý deodorant levandulový 71 g

(3 hodn.)
Značka: Jason
Certifikáty: LEAPING BUNNY
Certifikát LEAPING BUNNY
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný deodorant v komfortní tuhé formě účinně chrání proti nepříjemnému zápachu z pocení. Příjemná levandulová vůně působí uklidňujícím efektem a zároveň dlouhodobě neutralizuje zápach.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Jason Tuhý deodorant levandulový je skvělým pomocníkem pro každodenní ochranu proti pocení a nepříjemnému zápachu. Díky příjemné tuhé formě je jeho použití opravdu komfortní, rychle zasychá, a proto se můžete ihned po aplikaci obléci bez rizika vzniku bílých skvrn na vašich šatech. Rovnoměrné nanesení zaručí dlouhodobý efekt, na který se můžete spolehnout v jakoukoliv denní dobu.

Kvalitní složení s přírodními výtažky neobsahuje potenciálně škodlivé ingredience, je zcela bez aluminia, parabenů či ftalátů. Zároveň nevysušuje jemnou pokožku podpaží a nezpůsobuje její podráždění. Extrakt z grapefruitu přináší celodenní svěžest a díky ovocným enzymům napomáhá eliminovat bakterie rozkládající pot a způsobující nepříjemný odér.

Příjemná lehká vůně levandule neutralizuje zápach a její uklidňující aroma má pozitivní vliv na tělo i mysl. Levandulový olej má zároveň mírné dezinfekční a antibakteriální účinky, díky čemuž posiluje deodorační schopnosti tohoto přípravku. Rýžový škrob efektivně vstřebává pot a vitamin E napomáhá zvláčnit pokožku v podpaží. Díky tomu poskytuje tento přírodní deodorant účinnou, avšak šetrnou ochranu proti pocení.

Použití: Deodorant aplikujte nejlépe ráno po koupeli na suchou čistou pokožku podpaží.

Upozornění: Nepoužívejte bezprostředně po oholení. Neaplikujte na poraněnou pokožku!

Značka JĀSÖN nabízí své produkty již od 50. let minulého století. Ty jsou plné přírodních olejů, rostlinných másel či bylinek a poskytují pokožce kvalitní výživu v podobě vitaminů, minerálů, proteinů a dalších důležitých látek. Výrobky jsou balené do takových obalů, které co nejméně zatěžují životní prostředí.

Výrobce: Jason Natural Products Consumer Relations, 4600 Sleepytime Dr. , CO 80301 , Boulder, Spojené Státy Americké

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Jak voní příroda - přírodní parfémy a deodoranty

Není hliník jako hliník aneb jak si vybrat deodorant

Parabeny: ano, nebo nikdy?

Proč pot páchne a co ho ovlivňuje?

Zdravotní benefity grepu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Krásná vůně / Martina 9. 9. 2013 11:24

Deodorant díky obsaženému levandulovému oleji báječně voní. Navíc i mě, silně potícímu se člověku, pomáhá. Nahradil dlouho používanou Rexonu..

Nefunguje / Martina 19. 8. 2014 19:27

Tento deodorant rozhodně nedoporučuji. Ani trochu nepomáhá. Pro mne zklamání za hodně peněz.

Maximálně na doma na nenáročný den / Michaela 9. 6. 2018 19:55

Deodorant sice krásně voní, ale na pocení opravdu nefunguje. Používám ho pouze po odpolední sprše, když jsem doma a nečekají mě žádné aktivity. Na běžný den absolutně nedostačující.

Nádherná vůně, ale nefunguje / Sayako 21. 7. 2014 18:34

Nepatřím mezi silně potící se jedince, přesto v těchto horkých dnech je i pro mě deodorant nezbytnost. Deo jsem si koupila jako zdravou náhradu klasických deodorantů, bohužel ale ani zdaleka mě neochrání jako ty \"nezdravé\" - už za chvilku mám takové ulepené podpaží a vůně je tytam...akorát jde cítit pot :-/

Zklamání / Siala 23. 8. 2015 21:11

Tak já se musím žel přidat k negativním průzkumníkům tohoto deodorantu... Je pravdou, že na mě nestačí ani komerční antiperspiranty ale přeci jen zmírní pot alespoň trochu a hlavně po nich nejsem cítit... tento deodorant opravdu silně voní, zvláště při nanášení, ale s pocením nepomůže ani trochu (vím, že nemůže moc, ale alespoň minimální pomoc jsem čekala) a do hodiny páchnu jak mokrý pes... Možná je můj pot vážně jen příliš agresivní, ale já ho žel dál doporučit nemohu =(

/ Andrea 24. 6. 2019 12:33

Deodorant rozhodně nedoporučuji kupovat. Koupila jsem jako náhradu a jsem velmi zklamaná. Po chvíli v podpaží nepříjemně lepí a bohužel nepomůže ani s "odérem" potu.

Deoš / Zuzana 7. 8. 2015 14:04

Kůže si na něj musí zvyknout, nejdřív se potí, ale cca za 14 dní se nepotí a funguje .

Spokojenost / Daniela 6. 7. 2015 22:06

S deodorantem jsem naprosto spokojená. Podpaží krásně voní i po x hodinách v horkém dni. Co se týče ceny, přijde mi adekvátní, vzhledem k tomu, že deodorant vydrží ohromně dlouho :-) Pravidelně střídám zklidňující jemnou levanduli se svěží vůní aloe vera.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?