Faran Výživný noční krém, Anti-Age 8 ml

Faran Výživný noční krém, Anti-Age 8 ml

Faran Výživný noční krém, Anti-Age 8 ml

Značka: Faran
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bohatý noční krém Faran se do pleti vstřebává pomalu, ale o to déle působí. Intenzivní bohaté složení bylo vytvořeno pro hydrataci, ochranu a poskytnutí optimální výživy pleti. Krém je vhodný pro pravidelné použití na noc.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bohatý noční krém Faran se do pleti vstřebává pomalu, ale o to déle působí. Aktivní směs organických rostlinných šťáv, bylin, zeleninových olejů a esenciálních olejů pečuje a hydratuje, podporuje regeneraci pleti v noci.

Intenzivní bohaté složení krému bylo vytvořeno pro hydrataci, ochranu a poskytnutí optimální výživy pleti. Krém je vhodný pro pravidelné použití na noc, speciálně vyživuje suchou a zralou pleť.

Kosmetika Faran obsahuje čisté přírodní ingredience, které hloubkově vyživují a hydratují pleť. Tato kosmetika neobsahuje vodu, ale účinné rostlinné látky, které přinesou krásu i vaší pleti. Vyzkoušejte podmanivé vůně a luxusní výrobky bez vody, pouze s aktivními ingrediencemi.

0% vody, 100% účinných aktivních látek.

Použití: Aplikujte malé množství krému na čistý a suchý obličej každý večer. Jemně vmasírujte a nechte vsáknout.

Tip: Velmi suchá pleť může tento krém používat i každé ráno, intenzivní vyživující složení dodá dostatečnou hydrataci a udrží pleť krásnou a jemnou celý den. Předejde suchým šupinkám a vysoušení pokožky.

Izraelská firma NatureScent vyrábějící kosmetiku značky Faran byla založena roku 1999. Cílem bylo vyvinout 100% přírodní kosmetiku inspirovanou pouštní přírodou a jedinečným kráterem Ramon, který se nachází na dohled od továrny společnosti. Pro produkty značky Faran je typická jejich vysoká kvalita a unikátní složení.

Produktové řady: Faran Face Line

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Nature Scent, Ltd., Har-Ardon 12 , 80600, Mizpe Ramon, Izrael

Z blogu1

Faran: Kosmetika z pouště

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: