Demain Nature Odličovací mléko 200 ml

Demain Nature Odličovací mléko 200 ml

Značka: Demain Nature
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Odličovací mléko Demain Nature je složeno z přírodních rostlinných výtažků a organického křemíku. Šetrně odstraňuje make-up a ostatní nečistoty a zanechává pleť hydratovanou. Je vhodné i k odličování očních partií. certifikáty: ECOCERT, CHARTE COSMEBIOvhodné pro: odstranění make-upukonzistence: lehká krémovábarva: bílábalení: plastový obalpoužití: Jemnými masážními pohyby rozetřete odličovací mlék

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Odličovací mléko Demain Nature je složeno z přírodních rostlinných výtažků a organického křemíku. Šetrně odstraňuje make-up a ostatní nečistoty a zanechává pleť hydratovanou. Je vhodné i k odličování očních partií.

certifikáty: ECOCERT, CHARTE COSMEBIO
vhodné pro: odstranění make-upu
konzistence: lehká krémová
barva: bílá
balení: plastový obal

použití: Jemnými masážními pohyby rozetřete odličovací mléko na obličej a krk. Po vyčištění pleti poté odstraňte vrstvu Uklidňující vodou Demain Nature.
INCI: Hamamelis virginiana*, aqua, centaurea cyanus*, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, equisetum arvense extract*, butyrospermum parkii*, argania spinosa, caprylic capric triglycerides, cetyl palmitate, glycerin helianthus annuus*, prunus armeniaca*, populus nigra/alcohol*, aloe vera, coco caprylate caprate, myristil myristate, xanthan gum, potassium sorbate, citric acid, lippia citriodorata, citral, limonéne
*produkt ekologického zemědělství


země původu značky: Francie
charakteristika značky: Demain Nature je francouzská značka přírodní a bio kosmetiky, která vychází z použití hlavních uznávaných ingrediencí v oblasti buněčné obnovy pleti pro uchování mládí. Tato řada obsahuje více než 99,02% aktivních látek, které zaručují zachování mladého vzhledu pleti a účinnou hydrataci. Filozofií kosmetiky Demain Nature je nabízet svým klientkám možnost využití nejposlednějších objevů tím, že neustále vyvíjí svou řadu tak, aby bylo respektováno jejich zdraví a rovněž životní prostředí. Suroviny pro výrobu kosmetiky pocházejí z biologicky čistého zemědělství, jsou bez chemických konzervantů, syntetických parfémů a barviv a nejsou testovány na zvířatech. Jedná se o certifikovanou přírodní kosmetiku, která obdržela certifikát od společnosti Ecocert. Hlavními složkami produktů Demain Nature jsou arganový olej, izoflavony ze sóji, ovocné kyseliny a polyfenoly, které regenerují buňky, mají protistárnoucí a antioxidační účinek a působí proti volným radikálům. Výrobky jsou tak skvělým pomocníkem pro udržení pokožky ve svěžím mladém a zdravém stavu.

kontakt na výrobce:
Demain Nature
23, rue Auguste Guénot
311 00 Toulouse
France
www.demain-nature.fr

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: