Auro Výprodej Odstraňovač vodního kamene a rzi, sprej 500 ml

Auro Výprodej Odstraňovač vodního kamene a rzi, sprej 500 ml

Značka: Auro
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vysoce spolehlivá síla odstraňující vodní kámen. Pro univerzální použití v kuchyních, koupelnách, garážích atd. Spolehlivý, rychlý a důkladný!Použití: Nastříkejte nebo naneste vlhkým hadrem nebo houbičkou. Nechte pár minut působit. Je-li špína obzvlášť zažraná, vydrhněte hadrem nebo houbičkou, poté důkladně opláchněte vodou. Upozornění: Nepoužívejte na povrchy choulostivé na kyseliny jako je mramo

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Vysoce spolehlivá síla odstraňující vodní kámen. Pro univerzální použití v kuchyních, koupelnách, garážích atd. Spolehlivý, rychlý a důkladný!

Použití: Nastříkejte nebo naneste vlhkým hadrem nebo houbičkou. Nechte pár minut působit. Je-li špína obzvlášť zažraná, vydrhněte hadrem nebo houbičkou, poté důkladně opláchněte vodou.

Upozornění: Nepoužívejte na povrchy choulostivé na kyseliny jako je mramor, žula, dlažba Terrazzo a Solnhofer nebo jiné přírodní kamenné materiály. Na smaltovaných površích nechte působit pouze krátce. Nejprve vyzkoušejte výrobek na nenápadném místě.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: