Eliah Sahil Organic Anti-age čistící pěna moringa olej 150 ml

Eliah Sahil Organic Anti-age čistící pěna moringa olej 150 ml

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Anti-age čistící pěna lehce odličuje pokožku od make-upu i každodenních nečistot, chrání pleť před známkami stárnutí díky moringa oleji. Cenné oleje a extrakty zanechávají pleť pružnou a jemnou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Anti-age čistící pěna Eliah Sahil lehce odličuje pokožku od make-upu i každodenních nečistot a současně chrání pleť před známkami stárnutí díky moringa oleji a dalším cenným rostlinným látkám. Kombinace oleje z moringy, baobabu, kokosu a éterických olejů z citrusových plodů pleť v  jednom kroku jemně čistí bez potřeby mýdla a také zanechává pokožku pružnou a vláčnou.

Čistící pěna s moringovým olejem účinně čistí stárnoucí citlivou a náročnou pokožku. Díky jemnému složení výhradně na základě rostlinných olejů je pěna příjemně krémová, pleť nevysušuje ani nedráždí, naopak v ní uzamyká potřebnou hydrataci a živiny. Vzácný moringový a baobabový olej jsou bohaté na vysoké množství vitaminů a antioxidantů chránících pleť před působením volných radikálů. Přirozenou cestou tak podporují pružnost, jemnost a zdravý vzhled náročné pokožky.

Krémová pěna také obsahuje množství rostlinných extraktů z granátového jablka, mandlí, kokosu a éterických olejů z citrusových plodů, šalvěje, zeleného čaje, geránia a mnohých dalších. Tyto rostlinné složky dodávají čistící pěně osvěžující vůni a zároveň zlepšují zdravý vzhled a barvu pleti. Čistící pěna je vzhledem k jemnému nedráždivému složení bez mýdla vhodná pro každodenní použití pro stárnoucí pokožku i citlivou a suchou pleť.

Použití: Malé množství pěny aplikujte na navlhčenou pokožku obličeje a lehkou masáží pleť odličte. Poté opláchněte čistou vodou a pokožku osušte.

Tip: Jemnou pěnu můžete bez obav použít i k odlíčení citlivého očního okolí.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: ELIAH SAHIL Organic Care, Mariahilfstraße 29 Top 25 , 6900, Bregenz, Rakousko

Z blogu3

Eliah Sahil Organic: Ve jménu Ájurvédy

Moringa olejodárná, léčitelka z dalekých zemí

Nejčastější chyby při odličování

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nedostupné / Nikola 6. 10. 2017 16:29

S produktem jsem byla moc spokojená, ale bohužel je nyní nedostupný. Ideální pro mastnou a smíšenou pleť, kterou zmatní a nevysušuje.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?