Saloos Avokádový olej, bio 125 ml

Saloos Avokádový olej, bio 125 ml

Saloos Avokádový olej, bio 125 ml

(1 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Zboží je trvale vyřazeno.

Avokádový olej je vhodný pro suchou, velmi citlivou, zanícenou a unavenou pleť. Regeneruje, obnovuje a zvláčňuje. Vyživuje a pěstí. Změkčuje ztvrdlou kůži, pomáhá při lupénce a atopickém ekzému.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Avokádový olej Saloos je vhodný pro suchou, velmi citlivou, zanícenou a unavenou pleť. Regeneruje, obnovuje a zvláčňuje. Vyživuje a pěstí. Avokádový olej podporuje obnovu buněk a regeneraci pokožky, změkčuje ztvrdlou kůži, pomáhá při lupénce a neuroderatitidě (atopickém ekzému). Po zahřátí je výborný jako pleťová maska pro uhrovitou pleť. Obsahuje vitaminy A, E, D, lecitin a řadu minerálů. Působí jako antioxidant, a předchází tak předčasnému stárnutí organismu.

Avokádový olej je možné použít místo oleje z pšeničných klíčků, na který mohou někteří lidé reagovat přecitlivěle.

Úleva pro suchou pleť

Avokádový olej Saloos je přímo blahodárným balzámem pro suchou pleť. Má optimální složení mastných kyselin, které zvláčňují vysušenou pleť a zanechávají ji komfortně vláčnou. Suchá pleť často trpí také zarudnutím, nepříjemným pnutím a podrážděním. Avokádový olej se o ni komplexně postará a pomáhá v ní obnovit zdravou rovnováhu.

Pro vláčnou pokožku

Čistý avokádový olej je vhodný nejen na pleť, ale na pokožku celého těla, a dokonce i na vlasy. Jeho účinky na pleť jsou pozoruhodné. Dodává pokožce dostatečnou výživu, pomáhá v ní uzamykat hydrataci a chrání ji před unikáním vlhkosti. Díky tomu dlouhodobě normalizuje vysušenou pleť a zároveň podporuje přirozené regenerační procesy.

Výživa a regenerace

Avokádový olej je ideální právě pro suchou či zralou pokožku, která s přibývajícím věkem ztrácí na pružnosti. Olej podporuje obnovu buněk, čímž pomáhá zachovat svěží a mladistvý vzhled pokožky, odstraňuje zarudnutí či suché šupinky. Jeho účinky pocítíte takřka ihned. Je vhodný i pro velmi citlivou pleť, kterou nepodráždí ani nezatíží, a naopak ji příjemně zklidní.

Na tělo i vlasy

Avokádový olej obsahuje celou řadu minerálů, jež jsou prospěšné pro zdraví pokožky, vitamin C, který podporuje tvorbu kolagenových vláken a vitaminy A a E, jež jsou mocnými antioxidanty. Můžete jej použít také jako vyživující zábal pro suché vlasy.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou navlhčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Tip: Avokádový olej můžete využít i v kuchyni při přípravě teplých i studených pokrmů.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro děti

Avokádový olej pro zdraví a krásu

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?