Grada Bachovy květové esence od A do Z, Katarina Michel 319 stran

Grada Bachovy květové esence od A do Z, Katarina Michel 319 stran

Značka: Grada
Balení:
362
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: 22. 4. u vás
Praha, Karlín > 2 ks

Bohatě ilustrovaná kniha je vhodná pro začátečníky i experty. Zasvětí vás do tajů Bachových esencí a poradí vám, jak je zařadit do každodenního života.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Poznejte kouzelnou říši přívětivých Bachových esenci s touto praktickou a bohatě ilustrovanou publikací. Je vhodná jak pro ty, kteří jsou těmito esencemi nepolíbení, tak i ty, jež jsou již téměř experty. Kniha vám na svých 319 stránkách poradí, jak Bachovy esence používat v každodenním životě.

Vzhledem k tomu, že současný životní styl je plný přehnaných nároků, máme potřebu hledat způsoby, jak se se všemi stresovými situacemi vyrovnat. Bachovy esence v tomto případě představují jeden z nejúčinnějších způsobů, jak harmonizovat psychiku, a to bez rozdílu věku, pohlaví či zaměstnání. V knize se dozvíte, jaké zvolit esence, abyste nastolili vnitřní klid a harmonii nebo abyste lépe zvládali náročné situace. Autorka vám také poradí, jak s esencemi pracovat, pokud vás trápí nežádoucí emoce, nedostatek sebedůvěry, zoufalství nebo třeba pocity vyčerpání.

Kniha vám poradí, jak si vybrat vhodnou esenci a jak ji užívat. V úvodu se také dozvíte něco o příčinách nemocí a pravé podstatě léčení. Autorka publikace Katarina Michel je lektorkou a praktikem květové terapie. Prošla školením v Bachově centru v Anglii. Dlouhodobě žije a působí u německého Bodamského jezera. Zde má svoji praxi, kde kromě Bachovy květové terapie využívá také Aura-somu, barevnou terapii.

Nakladatelství Grada je největší nakladatelství působícím u nás, působí ovšem i na Slovensku. V jejích titulech najdete vše od počítačové literatury, po odbornou účetní a jazykovou literaturu. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?