Annemarie Börlind Denní krém na zralou pleť Light, System Absolute 50 ml

Annemarie Börlind Denní krém na zralou pleť Light, System Absolute 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
1702
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

Krém s kyselinou hyaluronovou, extraktem z mořských řas a dalšími přírodními výtažky podporuje tvorbu kolagenu v pleti a pomáhá stimulovat obnovu kožních buněk.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Denní krém Light na zralou pleť Annemarie Börlind představuje komplexní systém péče o pleť ve věku 45+. Intenzivně ji hydratuje a chrání před ztrátou potřebné vlhkosti, podporuje elasticitu pleti, a díky tomu vyhlazuje jemné linie v pleti. Zároveň přispívá k obnově kožních buněk a ochranného filmu pleti, a zabraňuje tak jejímu nadměrnému stárnutí.

Kyselina hyaluronová podporuje tvorbu kolagenu a přispívá tak k elasticitě pleti a chrání ji před povadlostí. Spolu s extraktem z mořských řas pak postupně proniká do pokožky během celého dne a napomáhá zahlazovat jemné rýhy a stimulovat obnovu kožních buněk. Tím se posiluje přirozený ochranný film pokožky a pleť zůstává přirozeně zářivá.

Krém díky termální vodě a kvalitním rostlinným olejům intenzivně hydratuje pleť, vyživuje ji a zanechává ji příjemně vláčnou. Výtažek z mořských řas a listů Aloe vera chrání pleť před ztrátou vlhkosti a zároveň zklidňuje a chrání před případným podrážděním. Mrkvový olej spolu s beta-karotenem stimuluje tvorbu melaninu v pokožce a osvěžuje ji. Díky tomu získává pleť mladistvější vzhled.

Použití: Malé množství naneste na obličej a krk a jemnou masáží rozetřete, aby se textura vstřebala. Používejte každé ráno.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind System Absolute

Typ pleti: anti age

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

Jak stárne Berlíňanka

Obličejová gymnastika

Proč je přírodní kosmetika tak drahá?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?