Uoga Uoga Gone with the Wave, BB krém 30 ml

Uoga Uoga Gone with the Wave, BB krém 30 ml

Značka: Uoga Uoga
Certifikáty: VEGAN, Cosmos
Certifikát VEGANCertifikát Cosmos
506
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, Karlín > 1 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

BB krém se 100% přírodním složením a podílem BIO složek obsahuje kvalitní rostlinné oleje a aloe vera extrakt pro hydrataci. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BB krém Gone with the Wave Uoga Uoga je 100% přírodní produkt s certifkací přírodní kosmetiky COSMOS ORGANIC. Neobsahuje žádné syntetické, dráždivé nebo škodlivé složky. Jeho příjemná lehká konzistence je dána pečlivě vybranými ingrediencemi. Gone with the Wave je vhodný pro tmavší či opálené odstíny pleti.

Tónovací hydratační BB krém Uoga Uoga má lehkou texturu i krytí. Vyrovnává tón pleti, zakryje drobné nedokonalosti a pokožce dodá svěžest a přirozený zdravý vzhled. Díky obsaženým výživným a hydratačním ingrediencím, jako je extrakt z aloe vera, jojobový, arganový či meruňkový olej, jej můžete využít místo denního krému. Vaši pokožce nebude nic chybět!

Použití: Používejte jako denní krém. Naneste potřebné množství na pleť a důkladně rozetřete. Doporučujeme uchovávat v ledničce.

Litevská kosmetika Uoga Uoga byla založena v roce 2010. Zakladatelky značky začaly výrobou přírodních produktů pro sebe, své kamarády a známé. Poté založily svůj eshop a díky kvalitě a jedinečnosti měl okamžitý úspěch!

Odstín: tmavá

Výrobce: Uoga Uoga, Kalvariju str. 125 , LT-08221, Vilnius, Litva

Z blogu1

Co je BB nebo CC krém?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?