Logona Odličovací olej na oči, Bio Aloe 100 ml

Logona Odličovací olej na oči, Bio Aloe 100 ml

Logona Odličovací olej na oči, Bio Aloe 100 ml

(3 hodn.)
Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE, ECO CONTROL
Certifikát BDIHCertifikát NATRUECertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Odličovací olej na oči s Aloe vera šetrně odlíčí citlivé a jemné oční partie, aniž by pokožku jakkoli dráždil. Díky svému jemnému složení a cenným přírodním ingrediencím o pokožku dokonale pečuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Odličovací olej Logona na oči Aloe vera šetrně odlíčí citlivé a jemné oční partie, aniž by pokožku jakkoli dráždil. Díky svému jemnému složení a cenným přírodním ingrediencím o pokožku dokonale pečuje a zklidňuje ji. Kombinace rostlinných olejů nejenom že odličuje, také proniká hluboko do pokožky, kde váže vlhkost a zlepšuje tak elasticitu a obranyschopnost pokožky.

Mandlový olej spolu s olejem ze šípků a jojoby pomáhá při obnově a regeneraci pokožky a slouží k jejímu zklidnění. Zklidňující účinky navíc podpoří extrakt z Aloe vera, který pokožku hydratuje, chladí a zmírňuje případné podráždění. Spojení rostlinných olejů spolehlivě odlíčí a zároveň podporuje zdravý růst řas. Obzvlášť obsažený ricinový olej je skvělým pomocníkem, řasy posiluje a stimuluje jejich růst.

Použití: Olej naneste na kosmetický tampónek a jemně odstraňte make-up z očních partií.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Ostatní kategorie: Odličovací přípravky

Produktové řady: Logona Bio Rose, Logona Face Care

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Krásné oči s přírodním make-upem

Nejčastější chyby při odličování

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Oční krém - nepostradatelný pomocník nebo zbytečnost?

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Olej na oči / Ivana 15. 2. 2016 21:32

Na odlíčení stínů, šmouh od řasenky (řasenku nejdříve smyji vodou) a tužky na oči stačí, i když je potřeba odličovat pomalu a šetrně trochu déle kvůli hustší konzistenci. Vodě odolnou řasenku však neodlíčí, tam bohužel vždy sáhnu po chemické variantě, která zároveň řasy nevytrhá.

ODLIČOVACÍ OLEJ / Kateřina 10. 4. 2018 11:33

Tento výrobek byl pro mě velkým zklamáním. Nemůžu říct, že odličuje špatně, ale má velice hutnou konzistenci, tak je ho na provlhčení odličovacího tampónku potřeba dát větší množství, jinak si oči dřete. Po prvním odlíčení mi z už tak malé lahvičky ubyl 1 cm. Spotřebovala jsem jej opravdu za chvíli. Vzhledem k pořizovací ceně absolutně nedoporučuji.

ODLIČOVACÍ OLEJ / Kateřina 13. 4. 2018 09:40

Mám po něm druhý den zakalené, začervenalé a lehce oteklé oči.

Není na citlivé oči! / Markéta 27. 5. 2019 03:54

Olej sice odlíčí, ale zanechá mastný lepivý film na pokožce, dráždí oči (rozhodně není pro citlivé oči), na druhý den jsem je měla opuchlé a pálily. Nechtělo se mi ho vyhodit, zkoušela jsem ho použít na suchou pokožku rukou, ale lepivý film je natolik nepříjemný, že asi fakt skončí v koši :(

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?