Terranova Health Amino Freedom Bílkoviny trávicí enzymy 50 ks

Amino Freedom (Protein Digestion Complex)

Terranova Health Amino Freedom Bílkoviny trávicí enzymy 50 ks

Amino Freedom (Protein Digestion Complex)

Značka: Terranova Health
Balení:
872
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Doplněk stravy s enzymem proteáza pro snadné trávení bílkovin. Obohaceno o superpotraviny.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Amino Freedom Bílkoviny trávicí enzymy Terranova Health (Amino Freedom (Protein Digestion Complex)) je doplněk stravy s enzymem proteáza ve veganské alternativě.

Proteáza je enzym, který usnadňuje trávení bílkovin a je oblíbený především pro sportovce ve fitness komunitě. Trávicí enzymy eliminují potíže s trávením, jako je nadýmání, průjem či zácpa. Doplněk stravy obsahuje aminokyseliny, které slouží pro sportovce jako zdroj energie během podávání fyzického výkonu, slouží jako surovina pro svaly, zlepšují také regeneraci při zranění. Trávicí enzymy vyživují játra a celkově stimulují trávení.

Produkt obsahuje speciální komplex enzymů BioCore AminoTap®PS, která je registrovanou známkou National Enzyme Company. Enzymy zde jsou derivovány z jedlých hub, proto jsou vhodné i pro vegetariány a vegany.

Složení je obohaceno o superpotraviny, které přirozeně podporují účinky hlavních látek a zvyšují jejich vstřebatelnost. Najdeme zde např. papáju, artyčok, hořec nebo zázvor. Superpotraviny byly pro tento výrobek získány procesem lyofilizace, která zajišťuje nejvyšší obsah účinných látek. Kapsle je veganská.

BEZ PŠENICE - BEZ LEPKU - BEZ LAKTÓZY - BEZ ŽELATINY - BEZ ŽIVOČIŠNÝCH SLOŽEK - BEZ PŘIDANÉHO CUKRU - BEZ BARVIV - NEOCHUCENÉ - BEZ KONZERVANTŮ

Doplňky stravy Terranova Health jsou obohaceny o svůj vlastní synergický komplex rostlinných látek a potravin zvaný Magnifood. Složky Magnifood jsou rostlinné látky/potraviny, které přirozeně ve větší míře obsahují daný minerál/vitamín, který daným doplňkem stravy suplementujeme. Tím je zajištěna maximální vstřebatelnost živin lidským organismem.

Doplněk stravy obsahuje tyto superpotraviny: ZÁZVOR - ARTYČOK

Většina rostlin používaných v Magnifood komplexu je navíc zpracována lyofilizací, která má jedinečnou schopnost uchovávat aktivní rostlinné enzymy a nejvyšší možné množství vitamínů a minerálů.

HLAVNÍ VÝHODY MAGNIFOOD KOMPLEX

  • má vysoký obsah přirozených vitamínů, minerálů a dalších živin
  • poskytuje synergické enzymy, které usnadňují trávicí procesy
  • poskytuje širokou škálu fytonutrientů, které napomáhají vstřebávání živin
  • pomáhá předcházet poškození buněk volnými radikály
  • chrání buňky před oxidačním stresem

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Dávkování: Užívejte 1 kapsli denně s proteinovým nápojem nebo s produkty bohatými na bílkoviny (např. proteinové tyčinky).

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojicí ženy. Abyste předešli možnému podráždění, nepoužívejte tento produkt, pokud trpíte žaludečními vředy.

Britská značka Terranova Health vyrábí doplňky stravy bez obsahu želatiny, laktózy, cukru či syntetických látek jako jsou barviva a konzervanty. Většina složek je získávána pomocí lyofilizace. Jejich motto zní je „Nechte v sobě zářit přírodu".

Ostatní kategorie: Imunita, Trávení a zažívání

Výrobce: BIO-NATURE , Trafalgar Park, Admiral Way , BD21 3LN, Keighley, West Yorkshire, Velká Británie

Nepřekračujte doporučené denní dávkování, Ukládejte mimo dosah dětí, Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Sportem ku zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?