Saloos Balzám bio karité Argan revital 19 ml

Saloos Balzám bio karité Argan revital 19 ml

Saloos Balzám bio karité Argan revital 19 ml

(2 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Obsahuje nejen bambucké máslo, ale i velmi účinnou a výživnou směs rostlinných olejů. Arganový, jojobový, mandlový, sezamový a slunečnicový olej hydratují, podporují přirozenou regeneraci. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám bio karité Argan Revital Saloos obsahuje nejen bambucké máslo, ale i velmi účinnou a výživnou směs rostlinných olejů. Arganový, jojobový, mandlový, sezamový a slunečnicový olej hydratují, podporují přirozenou regeneraci. Arganový olej je ideální pro suchou a zralé pokožku, kterou revitalizuje a pěstí.

Luxusní balzám je vhodný pro péči o všechny typy pleti, především pro suchou a náročnou pokožku. Omlazující bio arganový olej působí v kombinaci s výživným bio bambuckým máslem a dalšími rostlinnými oleji jako elixír na namáhanou a pokožku. Růže, levandule a lemon tea tree dodávají smyslnou vůni.

Balzám je vhodný i pro pokožku s dermatologickými problémy. Malé balení je zase ideální do kabelky a použití kdykoliv během dne. Jako balzám na rty, na nehtová lůžka nebo namáhanou pokožku na rukou.

Nejen na tvář

Balzám bio karité Argan revital Saloos je produktem mnoha tváří. Můžete jej používat takřka od hlavy až k patě, kdekoliv, kde je potřeba. Díky složení z přírodních vyživujících ingrediencí pečuje o pokožku tváře i problematických vysušených partií a navrací jí její přirozenou vláčnost. Díky praktickému kompaktnímu balení jej můžete mít stále při sobě a používat podle potřeby.

Jemný balzám

Balzám má velice příjemnou konzistenci, která taje po kontaktu s přirozeně teplou pokožkou a výborně se vstřebává. Balzámová textura je na pleti velice příjemná a působí blahodárně na vysušenou či namáhanou pokožku. Balzám je luxusní péčí s koncentrovaným obsahem účinných látek, které dodávají pleti vše, co potřebuje a zanechávají ji revitalizovanou.

Přírodní másla a oleje

Balzám neobsahuje vodu, díky tomu je dán větší prostor účinným a pleti prospěšným látkám, které jí dodávají intenzivní péči. Základ tvoří bambucké máslo, jehož výhodou je výborná snášenlivost všemi typy pokožky. Bambucké máslo nezatěžuje ani mastnější typ pokožky. Zároveň je dostatečně vyživující i pro pokožku suchou či zralejší, kterou vyhlazuje a regeneruje.

Pro suchou a zralou pleť

Balzám Argan Revital je určen především pro náročnější zralou a vysušenou pokožku. Pomáhá navrátit pleti její přirozenou hydrataci, pěstí ji a vyhlazuje. Vzácný arganový olej intenzivně vyživuje a působí proti stárnutí pleti, mandlový olej má pak významné regenerační schopnosti. Balzám je vhodný kromě tváře také na jiná vysušená místa, jako jsou například rty, lokty či kolena. 

Použití: Bambucké máslo je za pokojové teploty tuhé. Taje při teplotě 36-38 °C. Malé množství másla dejte do dlaní a nechte rozpustit. Poté naneste na požadované oblasti.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Produktové řady: Saloos Bio Karité

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

Aromaterapie pro děti

Bambucké máslo: nuda v kosmetice?

Dokonalá péče o ruce v zimě

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Péče o rty v zimě

Po létě svou pleť rozmazlete

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Pupínkový detektiv: přírodní másla

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Saloos Bio Karité

Nenašli jste to pravé? Co tohle?