WHAMISA BIO Šampon na mastnou pokožku hlavy 510 ml

WHAMISA BIO Šampon na mastnou pokožku hlavy 510 ml

Značka: WHAMISA
Certifikáty: VEGAN
Certifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šampon v BIO kvalitě je vhodný pro snadno se mastící pokožku hlavy. Díky extrémně šetrnému složení je vhodný i pro osoby s atopickým ekzémem nebo seboroickou dermatitidou. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BIO Šampon na mastnou pokožku hlavy od značky WHAMISA je bezfulátový, neobsahuje silikony, parabeny a jakékoliv ropných derivátů, včetně minerálních olejů. Pěnicí látky jsou nahrazeny cukrovými složkami z kokosových ořechů. Proto je vhodný i pro osoby s atopickým ekzémem nebo seboroickou dermatitidou

Šampon WHAMISA s pH 4,5 je ideální pro mastnou a smíšenou pokožku hlavy.

Vhodný pro všechny typy vlasů, kromě odbarvených. Vhodné pro vegany.

Obsažený extrakt z ovoce yuzu posiluje strukturu a zlepšuje kvalitu poškozených vlasů, včetně roztřepených konečků. Díky obsahu ceramidů usnadňuje také jejich rozčesávání. Jablečný extrakt a mátový olej reguluje kožní maz, pomáhá zabraňovat tvorbě lupů.

Ječmen, sója, oves a výtažky z rýže hloubkově hydratují pokožku a zvyšují přirozený lesk vlasů. Výtažky z cibule mají antibakteriální účinky. Zároveň stimulují růst vlasů, posilují a chrání vlas po celé délce. Esenciální oleje z pačule a rozmarýnu a cedrového dřeva působí proti vypadávání vlasů. Glukonolakton hydratuje pokožku hlavy a zároveň jsou vlasy jemné, hedvábně hebké a lesklé.

Šampon WHAMISA

- vhodný pro velmi citlivou pokožku hlavy

- reguluje tvorbu kožního mazu

- stimuluje růst vlasů

- chrání vlasy před poškozením

- bojuje proti vypadávání vlasů

- antibakteriální účinky

- eliminuje vznik lupů

Použití: Vmasírujte do vlhkých vlasů a pokožky hlavy, poté opláchněte.

Luxusní korejská značka WHAMISA vyrábí produkty s patentovanou fermentací a bez přidané vody. Díky patentované fermentaci je mnohonásobně znásobena účinnost výrobků a zaručen okamžitý viditelný efekt po aplikaci. Fermentací se také snižuje riziko vzniku alergických reakcí na přírodní složky, proto je kosmetika vhodná pro alergiky a osoby s přecitlivělou pletí. Kosmetika WHAMISA má tyto certifikáty: EWG, BDIH, VEGAN, Original Excellent Dermatest.

Produktové řady: Whamisa Organic Seeds

Výrobce: ENSkorea co., Ltd., Pokpo-ro, Hwado-eup, Namyangju-si , Gyeonggi-do, Jižní Korea

Naše hodnocení:

V porovnání s běžně dostupnými šampony neobsahuje Whamisa šampon v základu vodu, ale extrakt z ječmene setého, který společně se sójou, ovsem a výtažkem z rýže hydratuje pokožku a zvyšují přirozený lesk vlasů.
Syntetická pěnidla jsou nahrazena cukrovými složkami z kokosových ořechů, proto se hodí i pro osoby s velmi citlivou pokožku se sklonem k ekzémům nebo dermatitidě.
Šampon má navíc pozitivní vliv i na strukturu vlasů a roztřepené konečky díky extraktu z ovoce yuzu. Výtažek z cibule má zase antibakteriální účinek a zároveň stimuluje růst a chrání vlas po celé délce.

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Vynikajúci šampón / W 5. 11. 2021 18:47

Jeden z najlepších a najkvalitnejších šampónov, aké som kedy vyskúšala. :) Má vynikajúce zloženie, vlasy krásne umyje a vyživí. Po ňom mám vlasy nádherne lesklé a hebké na dotyk aj bez použitia akéhokoľvek ďalšieho prípravku. Vôňa je veľmi príjemná a ďalšia vec, čo ma zaujala je, že pri umývaní vlasov chladí vlasovú pokožku (asi to bude tá mäta v zložení). Hoci je cena vyššia, ale kvalita je fakt TOP! Som nesmierne spokojná. :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Whamisa Organic Seeds

Nenašli jste to pravé? Co tohle?