Rudolfs BIO Zelenina s lososem 190 g

Rudolfs BIO Zelenina s lososem  190 g

Rudolfs BIO Zelenina s lososem 190 g

48
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Zeleninový příkrm s lososem v BIO kvalitě je určen pro výživu dětí od ukončeného 6. měsíce. Lze podávat jako hlavní jídlo dne.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BIO Zelenina s lososem Rudolfs je zeleninový příkrm s lososem, který je určen pro výživu dětí od ukončeného 6. měsíce. Bez přidaných konzervantů a soli.

Dodává dětem energii a základní živiny potřebné pro jejich vývoj. I když je miminko kojené, od ukončeného 6. měsíce se doporučuje postupně začínat s pevnou stravou. Příkrm se zeleninou a lososem lze podávat jako hlavní jídlo dne. Pokud s příkrmy začínáte, nejlepší je začít nejprve jedním druhem potraviny v příkrmu a poté postupně přecházet na více druhů zeleniny či ovoce. Příkrm ve skleničce je praktický, výživově hodnotný a zdravý.

Rudolfs je lotyšská značka, která vyrábí bio produkty pro děti. Jejich potraviny (přesnídávky a kapsičky) jsou plné potřebných živin. Všechny produkty jsou vyráběny z vysoce kvalitních potravin z ekologického zemědělství, bez přidaných konzervantů a cukrů (obsahují pouze přirozeně se vyskytující ovocné cukry). Přesně na podzim (což symbolizuje čas sklizně) v roce 2010 došlo k otevření výrobního závodu „Rudolfs“. 

Ostatní kategorie: Masové příkrmy

Výrobce: Lat Eko Food Ltd, Muizas Street 18A , LV-2164, ADAZI, Litva , tel: +371 20221169

Nutriční hodnoty Na 100 g
Energetická hodnota: 243 kJ /58 kcal
Tuky: 1,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 9,0 g
z toho cukry: 7,4 g
Vláknina: 1,8 g
Bílkoviny: 2,9 g
Sůl: 0 g

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?