Lobey Daily urban protection cream, denní ochranný pleťový krém 50 ml

Lobey Daily urban protection cream, denní ochranný pleťový krém 50 ml

Lobey Daily urban protection cream, denní ochranný pleťový krém 50 ml

Značka: Lobey
Balení:
749
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Vyhlazující a ochranný denní krém pro všechny typy pleti, včetně té citlivější a jemné. Účinně snižuje podráždění kůže.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Denní ochranný obličejový krém Lobey je speciálně vyvinut pro potřebu ochrany před nežádoucími vlivy dnešní moderní doby, jako jsou stres, smog, IR záření monitorů a mobilních přístrojů, změny teplot a mnoho dalších. Díky přírodnímu šetrnému složení padne i pleti citlivější a jemnější a poradí si i s vráskami. Ochranný krém s vysokým množstvím účinných látek pokožku vyživuje do hloubky, krásně voní, snadno se vstřebává a nezanechává pokožku mastnou.

Denní krém je určen pro ošetření celého obličeje včetně oblasti očí a úst s rychle nastupujícím a prokazatelně trvalým účinkem. Podporuje obnovu buněk a syntézu kolagenu. Obsahuje přírodní antioxidanty s protizánětlivými účinky. Zanechá vaši pokožku sametově jemnou a vyhlazenou

Obsažená kyselina hyaluronová regeneruje, vypíná a hydratuje a poradí si i s redukcí jemných vrásek. Stejně tak i aloe vera šťáva přispívá k dokonalé hydrataci. Aktivní složka je založena na extraktu z jedlé houby zvané krásnoporka mlynářka, která díky účinným látkám grifolin, neogrifolin a scutigeral účinně snižuje citlivost kůže a nepříjemné pocity způsobené např. nadměrným vystavením pokožky slunci. Účinná složka Defensil Soft poskytuje zklidňující, ochrané a anti-age účinky

Lobey - to je česká 100% funkční přírodní kosmetika, kterou založili v roce 2018 tři kamarádi z Brna. Ve svých produktech využívají aktivní látky s klinickými studiemi a testy a certifikované suroviny z ekologického zemědělství.

Použití: Aplikujte ráno na vyčištěnou a tonizovanou pleť.

Tip: V produktu nejsou obsaženy ani žádné syntetické (umělé) parfemace. Pouze přírodní bio parfémy z extraktů.

Lobey - to je česká 100% funkční přírodní kosmetika, kterou založili v roce 2018 tři kamarádi z Brna. Ve svých produktech využívají aktivní látky s klinickými studiemi a testy a certifikované suroviny z ekologického zemědělství.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť, unavená pleť, zralá pleť

Užití: vnější

Výrobce: LOBEY Laboratories, Řípská 960/9a , 627 00 , Brno, Česká republika

Naše hodnocení:

Hutnější konzistence, ale přesto se překvapivě dobře vstřebává do pleti.
Nevytváří žádný nepříjemný lepkavý film ani pocit ucpané pleti. Naopak, nechává pokožku příjemně hydratovanou.
Po aplikaci je pleť během celého dne příjemně hebká a vyživená.
Jediné minus může být pro milovníky neutrální kosmetiky spíše intenzivnější květinová vůně (pro jiné může být zase velkým plusem).
Z blogu1

LOBEY - skutečně funkční kosmetika bez chemie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Super produkt, ALE / Eva 28. 12. 2021 18:12

Krém je super, určitě doporučuji, avšak né pleti, která je sušší. Po delší době byla moje citlivá a suchá pleť napjatá a měla jsem pocit nevyživenosti a dehydratace.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?