Zahir Cosmetics Dárková sada Arganová vlasová péče s vůní NEROLI 1 ks

Zahir Cosmetics Dárková sada Arganová vlasová péče s vůní NEROLI 1 ks

Značka: Zahir Cosmetics
Balení:
617
Momentálně vyprodané na e-shopu

Sada přírodní kosmetiky české značky Zahir Cosmetics s exotickou vůní pomerančových květů a blahodárným účinkem arganového oleje.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada Arganová vlasová péče s vůní NEROLI od značky Zahir Cosmetics obsahuje:

Šampon s arganovým olejem Neroli 200 ml, který poskytne vašim vlasům velmi šetrnou péči díky obsahu jemných tenzidů. Ty účinně umyjí vlasovou pokožku i vlasy od nečistot a stylingových přípravků a to bez zbytečného přílišného pěnění. 

Arganový kondicionér 200 ml, který zajistí bezproblémové rozčesání vlasů. Navíc dodá vitalitu, pružnost, lesk a zabrání nežádoucímu krepatění. Vlasovým kořínkům dodá důležité živiny a má výrazné regenerační schopnosti. Bojuje proti vypadávání vlasů i jejich přesušení a lámavosti.

Sérum pro posílení vlasů 55 ml, které pečuje o všechny typy vlasů, které zanechává lesklé a pevnější. Spojení rostlinných olejů bohatě vyživuje vlasovou pokožku i samotný vlas, podporuje zdravý růst a současně uhlazuje strukturu vlasu. 

Dárková sada Arganová vlasová péče s vůní NEROLI obsahuje produkty:

Zahir Cosmetics Jemný čistící šampon s arganovým olejem, Neroli 200 ml

Jemný čistící šampon s arganovým olejem, Neroli 200 ml

142 Kč
Zahir Cosmetics Arganový kondicionér pro nepoddajné vlasy Neroli 200 ml

Arganový kondicionér pro nepoddajné vlasy Neroli 200 ml

152 Kč

Zahir Cosmetics je malá česká firma, která využívá ve svých produktech blahodárných účinků arganového oleje. Složení produktů je vždy krátké a jednoduché, zcela bez obsahu zbytečných chemikálií.

Výrobce: Zahir Cosmetics s.r.o., Loučky 2262/25 , 708 00, Ostrava – Poruba, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nespokojenost / Markéta 3. 4. 2022 08:11

Těšila jsem se na kvalitní a vyživující vlasovou kosmetiku, bohužel je to ale jedno velké zklamání. Vlasový olej absolutně nejde vymýt. Vlasy jsou po něm mastné i po několika umytích, takže se vůbec nedá použít. Šampon bohužel vůbec nepění a jeho mycí účinky jsou nulové. Naopak mám po něm vlasy mastné a vypadají, jako bych je vůbec nemyla. A to jsem zkoušela různý poměr množství šamponu a s i bez kondicionéru. Výsledek vždy totožný. Kondicionér pak pouze umocní mastný film na vlasech. Za mě tedy zcela nepoužitelné, bohužel.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?