Kvitok Enzymatický peeling 30 ml

Kvitok Enzymatický peeling 30 ml

228
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Karlín > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

Enzymatický peeling je vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivější, aknózní či problematické. Hloubkově čistí a revitalizuje pokožku. Je zabalený v tmavém skle pro zachování kvality.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Některé produkty značky Kvitok mohou být dočasně zabalené v plastovém obalu.

Enzymatický peeling Kvitok je vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivější, aknózní či problematické. Hloubkově čistí a revitalizuje pokožku. Je zabalený v tmavém skle pro zachování kvality. Enzymatický peeling působí neagresivně, ale účinně odstraňuje přebytečný maz, odumřelé buňky a nečistoty usazené v pleti. Díky tomu můžete používat peeling i 2-3 týdně.

Peeling obsahuje marocký jíl, organické ájurvédské prášky z amalaki a bazalky posvátné, extrakt z aloe vera a aktivní enzymy - proteázu a lipázu. Tato kombinace je účinná v boji proti mastnotě, pročistí zanesené póry, revitalizuje pleť, zmírňuje tvorbu černých teček a pomáhá v boji proti pigmentacím.

Použití: Před použitím peelingu pleť dobře očistěte a odličte. V misce nebo v dlani smíchejte cca 1 čajovou lžičku prášku s 2-3 čajovými lžičkami teplé vody, případně s květinovou nebo bylinkovou vodou podle vašeho typu pleti. Měla by vzniknout hustší pasta. Po aktivaci enzymů ve vodě je třeba směs ihned aplikovat. Enzymy totiž postupně ztrácí aktivitu. Pastu naneste na čistou a vlhkou pleť obličeje a krku. Nechte působit maximálně 5 minut. Pasta by ideálně neměla na pleti zcela zaschnout. Pokud peeling na pleti schne rychle, doporučujeme ho po dobu působení navlhčit květinovou/bylinkovou vodou pomocí rozprašovače. Opláchněte vlažnou vodou. Případně dočistěte tamponkem či hadříkem. Nakonec pleť ošetřete květinovou či bylinkovou vodou/tonikem, sérem, hydratačním krémem, přípaně SPF ochranou. Po použití peelingových přípravků se může objevit zarudnutí pleti. Je to normální reakce. Po peelingu proto doporučujeme použít hydroláty, třeba ten heřmánkový nebo levandulový, které pokožku zklidní. Pro zachovaní kvality skladujte na suchém, chladném a tmavém místě. Nepoužívejte v okolí očí.

Kvitok je první slovenská, ručně vyráběná kosmetika, která je inspirovaná přírodou a skutečnými vědeckými poznatky. Produkty jsou schválené organizací Leaping Bunny, která vyžaduje dodržování Cruelty Free standardů nad rámec zákonných požadavků.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť, suchá pleť, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: Ing. Martina Dudová Buď kreatívny, Janka Kráľa 416/17 , 06601, Humenné , Slovensko

Naše hodnocení:

Nedochází k mechanickému "obrušování" pokožky.
Skvěle se hodí i pro citlivou, aknózní a problematickou pleť.
Pleť se sama zbavuje buněk a stimuluje jejich obnovu.

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Na vlastní kůži: ručně vyráběná slovenská kosmetika Kvitok

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Helena 20. 5. 2021 07:39

Je super, doporucuji :)

/ Jana 3. 11. 2021 14:34

Snad jediný peeling, který opravdu funguje a je schopná ho snést i hypersenzitivní pleť. Jen s tím práškem je trošku horší manipulace, jak je super jemný.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?