Lavera Gel stylingový a pečující na řasy a obočí, Trend Sensitiv 9,5 ml

Lavera Gel stylingový a pečující na řasy a obočí, Trend Sensitiv 9,5 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jedinečný přípravek pro péči o řasy a obočí. Pečlivě vybraná směs výtažků z BIO kořene lékořice, rakytníku, slézu, lipového květu a růže zpevňuje a posiluje strukturu řas a propůjčuje jim hladký, hedvábný vzhled. Součástí balení je praktický aplikátor pro snadné použití.certifikáty: NATRUEvhodné pro: citlivou pleťkonzistence: gelovábarva: čirábalení: plastový obal s aplikátoremproduktová řada: TRE

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu
Jedinečný přípravek pro péči o řasy a obočí. Pečlivě vybraná směs výtažků z BIO kořene lékořice, rakytníku, slézu, lipového květu a růže zpevňuje a posiluje strukturu řas a propůjčuje jim hladký, hedvábný vzhled. Součástí balení je praktický aplikátor pro snadné použití.

certifikáty: NATRUE
vhodné pro: citlivou pleť
konzistence: gelová
barva: čirá
balení: plastový obal s aplikátorem

produktová řada: TREND SENSITIV
* špičková dekorativní kosmetika pro jemnou a citlivou pleť
* výrobky jsou vyráběny podle přísných kritérií pro kontrolovanou přírodní kosmetiku
* receptury jsou zkoušeny na dobrovolnících s citlivou pletí

INCI: Water (Aqua), Alcohol*, Sucrose*, Xanthan Gum, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract*, Shellac, Argania Spinosa Kernel Oil*, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract*, Hippophae Rhamnoides Extract*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Camelina Sativa Seed Oil, Vegetable Oil (Olus Oil), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Olea Europaea (Oilve) Fruit Oil*, Hydrogenated Lecithin, Malva Sylvestris (Mallow) Extract*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Fragrance (Parfum)**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**
*suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství
**přírodní esenciální oleje


země původu značky: Německo
charakteristika značky: Lavera znamená latinsky "pravdivost, opravdovost" a její dosavadní historie od roku 1975 je spjata s Thomasem Haasem, zakladatelem přírodní kosmetiky Lavera. Firma Laverana GmbH začínala jako malý rodinný podnik na jednom statku poblíž Hannoveru a v průběhu doby se změnila ve firmu se stovkou zaměstnanců, která dnes vyrábí kontrolovanou přírodní kosmetiku ve vlastních prostorách v krásné oblasti Deistergebirge. Od samého počátku se firma vyhýbá syntetickým složkám a používá pouze rostlinné suroviny. Středem pozornosti byla vždy stoprocentně šetrná péče o pleť a zachování přírodních zdrojů a ekosystémů. V dnešním věku alergií se na první místo dostala absolutní snášenlivost pokožky. Dnes zahrnuje sortiment lavery jedenáct výrobkových řad, které pokrývají rozmanité oblasti péče o tělo (péči o tvář, tělo, vlasy, zuby a ochranu proti slunci, rovněž i dekorativní kosmetiku).

kontakt na výrobce:
Laverana GmbH & Co. KG
Am Weingarten 4
D-30974 Wennigsen
Germany

webové strány značky:
www.lavera-kosmetika.cz

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: neutrální

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Ovládněte svoje obočí!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?