PASTA NATURA Hrachové těstoviny, FUSILLI 250 g

PASTA NATURA Hrachové těstoviny, FUSILLI 250 g

PASTA NATURA Hrachové těstoviny, FUSILLI 250 g

Značka: PASTA NATURA
Certifikáty: VEGAN, IFS, KOSHER
Certifikát VEGANCertifikát KOSHER
48
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Karlín > 1 ks

Těstoviny z hrachové mouky jsou lehce stravitelné a bohaté na vlákninu a bílkoviny.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hrachové těstoviny, FUSILLI PASTA NATURA jsou bezlepkové, lehce stravitelné a bohaté na vlákninu, bílkoviny, minerály, vitamíny a antioxidanty.

Těstoviny mají intenzivní tmavě zelenou barvu a charakteristickou luštěninovou vůni. Zasytí a jsou vynikajícím zdrojem bílkovin, které společně s vlákninou zpomalují trávení a podporují pocity sytosti. Antioxidanty obsažené v hrachu posilují imunitu a ochraňují imunitní buňky před útokem volných radikálů. Hrach je bohatým zdrojem folátu, který snižuje míru únavy, přispívá k normální psychické činnosti a podporuje správnou funkci imunitního systému. Těstoviny napomáhají střevní flóře tlustého střeva a jsou vhodné i pro celiaky

Dopřejte si místo klasických pšeničných těstovin zdravou alternativu. Těstoviny výborně chutnají s jakoukoliv omáčkou, ořechovým pestem, parmazánem či zeleninou. Uvařte si rychlý oběd či večeři a pochutnejte si na lahodných hrachových fusilli.

Také milujete těstoviny? Jaké by jen mohly být lepší, než ty italské? Novinkou u nás je italská značka těstovin Pasta Natura, která se specializuje na vysoce kvalitní, bezlepkové těstoviny pouze z nejlepších přírodních surovin. Produkce pochází z jejich vlastní farmy, mají tak kontrolu nad šetrným pěstováním i zpracováním jednotlivých obilovin a luštěnin “od zrnka po Váš stůl”, což je také jejich motto, kterým se značka řídí a drží tak tu nejvyšší možnou kvalitu svých potravin. Místo klasické pšenice používají kukuřici, rýži, čočku, amarant nebo quinou. Většinu surovin pro výrobu používají v BIO kvalitě.

Výrobce: PASTA NATURA, SRL VIA AGRICOLTURA 10 – 12022 , BUSCA, Itálie , tel: +39 0171 301594

Nutriční hodnoty Na 100 g
Energetická hodnota: 1464 kJ/ 346 kcal
Tuky: 1,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
Sacharidy: 57 g
z toho cukry: 3,5 g
Vláknina: 7,0 g
Bílkoviny: 23 g
Sůl: 0,01 g

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?