Royal Green Kokosový cukr bio 200 g

Royal Green Kokosový cukr bio 200 g

Royal Green Kokosový cukr bio 200 g

Značka: Royal Green
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bio cukr z kokosových květů je ideální zdravou alternativou rafinovaného bílého cukru, třtinového cukru a různých druhů sirupů, jako je například sirup agávový, javorový nebo datlový.

Popis produktu
Z blogu12
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bio cukr z kokosových květů Royal Green je ideální zdravou alternativou rafinovaného bílého cukru, třtinového cukru a různých druhů sirupů, jako je například sirup agávový, javorový nebo datlový.

Cukr z kokosových květů je výjimečný tím, že patří mezi skutečné delikatesy, a zároveň našemu tělu prospívá. Má nízký glykemický index a je proto vhodný pro všechny, kdo nechtějí zatěžovat svůj organismus, zejména slinivku břišní. Kromě toho je cukr bohatý na vitaminy skupiny B a obsahuje vysoké množství minerálů, jako jsou hořčík, draslík, železo a zinek. 

Cukr se získává ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem, který se pak zpracovává do podoby vynikajícího a hodnotného cukru. Bio cukr z kokosových květů neobsahuje konzervanty, umělá dochucovadla ani barviva. Není rafinovaný a je považován za sladidlo, které nejméně zatěžuje životní prostředí.

Použití: Do čaje, kávy, domácích limonád a jiných studených nápojů. Ideální k oslazení jogurtu, smoothie nápojů nebo zmrzliny. Výborný je také na pečení a do sladkých dezertů.

Tip: Použijte jako zdravou náhražku za rafinovaný bílý cukr. Jeho zajímavou, lehce karamelovou chuť si okamžitě zamilujete!

Značka Royal Green spoléhá na sílu přírodních surovin. Majitelé jsou přesvědčení, že jedinou cestou, jak si užít život, je právě cesta přírody. I z tohoto důvodu využívá zásadně suroviny v té nejvyšší kvalitě a ideálně certifikované značkou BIO.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Frenchtop Natural Care Products B.V., P.O. Box 482 , 1620, AL Hoorn, Nizozemí

Z blogu12

Borůvkové muffiny

Borůvkový koláč skoro bez cukru

Čaj o páté v sušence

Čokodortíky: muffin nebo brownies?

Dáme kaši?

Jak se vyznat ve sladidlech aneb Čím sladit

Jak vyrobit: Domácí limonády

Letní ovocný koláč

Muffiny z bílé čokolády s ostružinami

Podzim s čokoládou

Royal Green: Přírodní BIO doplňky stravy

Sladká dýňová rýže

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?