Lakshmi - Narayan Koloidní stříbro 40 ppm 500 ml

Lakshmi - Narayan Koloidní stříbro 40 ppm 500 ml

Lakshmi - Narayan Koloidní stříbro 40 ppm 500 ml

606
546
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Lékárnička Koloidní stříbro 40 ppm je vhodným pleťovým tonikem pro mastnou problematickou pokožku i pro poškozenou špatně se hojící pleť. Podporuje regeneraci, chrání a působí antimykoticky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Koloidní stříbro Lakshmi - Narayan 40 ppm je vhodným pleťovým tonikem pro mastnou problematickou pokožku i pro poškozenou špatně se hojící pleť. Antibakteriální účinky stříbra eliminují výskyt bakterií způsobujících akné i špatně se hojící mokvající rány. Na rozdíl od jiných dezinfekčních pleťových tonik koloidní stříbro neobsahuje alkohol, tudíž pokožku nadměrně nevysušuje a nedráždí. Naopak podporuje regeneraci pleti, chrání ji a díky antibakteriálním účinkům také mírní nadměrné pocení a působí antimykoticky.

Koloidní stříbro vzniká disperzí mikročástic stříbra v destilované vodě. Tyto mikročástice jsou natolik malé, že velice snadno proniknou do pokožky, kde regenerují a hojí. Koloidní stříbro je vhodným pomocníkem pro ošetření mastné problematické pokožky, kterou dezinfikuje, eliminuje rozšíření zánětu, a navíc dodává pokožce matný vzhled.

Kromě pozitivních účinků na pokožku obličeje je koloidní stříbro vhodné i pro ošetření a obklady špatně se hojících mokvajících ran a pooperačních jizev. Rány stahuje, dezinfikuje a chrání před množením bakterií. Koloidní stříbro lze použít i jako jemnou a účinnou dezinfekci. Účinně také pomáhá při kožních problémech, lupénce a mykózách, pokožku navíc osvěžuje a chrání před opětovným návratem problémů. 

Použití: Malé množství koloidního stříbra aplikujte na vatový tampon a použijte místo klasického pleťového tonika. Pro léčbu kožních problémů, mykózy či eliminaci nadměrného pocení aplikujte koloidní stříbro přímo na pokožku či použijte ve formě obkladů. Po nanesení nevystavujte pleť přímému slunečnímu záření.

Skladování: Chraňte před přímým působením slunečního světla. Uchovávejte v patřičné vzdálenosti od magnetických polí. Nenechte zmrznout.

Tip: Lakshmi - Narayan je držitelem ochranné známky ČESKÝ VÝROBEK.

Upozornění: Před aplikací koloidního stříbra na pokožku si nejprve udělejte test snášenlivosti. Kapku tekutiny naneste na pokožku zápěstí, pokud se do hodiny neobjeví začervenání či svědění, můžete koloidní stříbro bez obav používat.

Česká firma Lakshmi - Narayan se zaměřuje na výrobu a prodej koloidních kovů v té nejvyšší kvalitě s garantovanou velikostí částic kovu. Koloidní stříbro a zlato pečují o pokožku celého těla, regenerují ji a mají antibakteriální účinky. Je držitelem ochranné známky Český výrobek.

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: Viktor Živný, Křižíkova 18 , 680 01, Boskovice, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

20 nejčastějších produktových otázek na prodejnách - 1. část

Je koloidní stříbro skutečným fenomenálním úkazem současné medicíny?

Koloidní stříbro: přírodní dezinfekce

Koloidní zlato

Můžete po předávkování koloidním stříbrem skutečně zmodrat?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?