Urtekram Kondicionér růžový 180 ml

Urtekram Kondicionér růžový 180 ml

(1 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
218
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: 29. 7. u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks / Praha, OC DBK > 1 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Kondicionér s extrakty z růže aktivně napomáhá obnově všech typů vlasů, přináší zklidnění, vlasovou pokožku harmonizuje a současně chrání před podrážděním i vznikem drobných zánětů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér s extrakty z růže Urtekram aktivně napomáhá obnově všech typů vlasů, přináší zklidnění, vlasovou pokožku harmonizuje a současně chrání před podrážděním i vznikem drobných zánětů. Pečující výtažky v kombinaci s rostlinnými a esenciálními oleji vlas posilují, zacelují jeho strukturu a činí jej odolnějším vůči opětovnému poškození.

Základ kondicionéru je tvořen extrakty z Aloe vera, které jsou bohaté na množství živin, minerálních látek a vitaminů. Aloe působí pozitivně nejen na samotný vlas, ale i vlasovou pokožku, harmonizuje ji, hydratuje do hloubky a chrání před podrážděním i poškozením.

Výtažky z damašské růže společně s esenciálním olejem z pelargonie vlasovou pokožku vyživují a harmonizují její funkce. Navíc působí skvěle protizánětlivě a uzamykají tolik potřebnou hydrataci. Při pravidelném použití zanechává kondicionér vlasy zacelené, pružné a zdravě vypadající.

Intenzivní výživa bez zatížení

Šetrný přírodní kondicionér Urtekram s Aloe vera a výtažkem z damašské růže pečuje o všechny typy vlasů a pomáhá je chránit před poškozením, lámáním či ztrátou lesku. Díky mimořádně jemné konzistenci kondicionér vlasy nezatěžuje ani nadměrně nezamastí. Kondicionér poskytuje vlasům vše, co potřebují a vlasy jsou po použití hedvábně jemné, snadno upravitelné a zářivě lesklé.  

Péče z přírody

Základní složkou v tomto jemném kondicionéru je výtažek z Aloe vera, jež se vyznačuje významnými hydratačními schopnostmi. Aloe vera díky tomu efektivně brání vysušení vlasů a udržuje je hebké a pružné. Aloe vera na sebe výborně váže vodu a zároveň má zklidňující vlastnosti, proto jde o jednu z nejcennějších složek v péči o vlasy. Ač poskytuje vlasům intenzivní péči, tak vlasy nezatěžuje, nezpůsobuje jejich plihnutí

Lesk a síla

Kondicionér je vhodný pro všechny typy vlasů, které pomáhá vyživovat a regenerovat. Neobsahuje žádné zbytečné chemické ingredience, jako jsou konzervanty, parabeny, silikony či syntetická parfemace. Rostlinný glycerin vlasy intenzivně zvlhčuje a posiluje, zatímco výtažek z růže pomáhá regenerovat a obnovovat vlasové vlákno. Zároveň kondicionéru dodává příjemnou květinovou vůni. 

Použití: Potřebné množství kondicionéru rovnoměrně aplikujte do délek vlhkých umytých vlasů a nechte působit 3-5 minut. Poté vydatně vymyjte čistou vodou a vlasy upravte podle zvyku.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Rose

Typy vlasů: jemné vlasy, normální vlasy, suché vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Parfemace / Denisa 20. 6. 2022 11:49

Na většině výrobků včetně tohoto kondicionéru uvádíte štítek “bez syntetické parfemace”, ale když se podívám do složení, tak je tam parfum bez dodatečné informace, že by pocházel z přírodních zdrojů nebo esenciálních olejů. Je to hodně klamavý přístup.

Zklamání / Lucie 8. 4. 2020 19:03

Asi nejhorší kondicionér jaký jsem kdy koupila.. vlasy nejsou vůbez rozčesatelné, jsou bez lesku, velká nespokojenost.. Zároveň mám šampon Urtekram s levandulí a na ten nedám dopustit, kondicionér je pravý opak :((

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Rose

Nenašli jste to pravé? Co tohle?

Naposledy jste prohlíželi