Energy Artrin, krém 50 ml

Energy Artrin, krém 50 ml

Značka: Energy
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Širokospektrální bioinformační krém Artrin díky arnice pomáhá odstraňovat otoky a obsažený tužebník spolu s celíkem či lékořící pozitivně ovlivňuje stav kloubů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bioinformační širokospektrální regenerační krém Energy Artrin je dokonale vyváženým přípravkem pro vnější použití. Jeho harmonické složení ovlivňuje především dráhu sleziny, tří zářičů, žaludku, dráhu početí, tenkého a tlustého střeva, šlachosvalové dráhy jater, močového měchýře a ledvin. Ovlivňuje problémy které se pojí k nedostatečné či poškozené funkci těchto drah.

Krém obsahuje například kopr, který podporuje vylučování vody z organismu a spolu s pískavicí, puškvorcem, lnem či zázvorem působí příznivě na trávení. Arnika pozitivně ovlivňuje činnost imunitního systému a pomáhá odstraňovat nepříjemné otoky. Spolu s tužebníkem, celíkem a lékořicí pak příznivě působí na stav kloubů. Tyto účinky má také komonice, která navíc pomáhá ulevovat od pocitů těžkých nohou.

Bioinformační regenerační krémy Energy obsahují vyvážený bylinný komplex přírodních výtažků a vysoké množství na minerály bohaté termální vody z Podhájské. Jejich exkluzivní složení tak komplexně pomáhá ovlivnit celou škálu oblastí v organismu a zaměřuje se tak na široké spektrum obtíží. Krémy se skládají z liposomů s maximálně koncentrovanými extrakty, jež pronikají do hloubky kůže a působí v cílené lokalizaci.

Použití: Krém aplikujte lokálně ve velmi tenké vrstvě 1 až 3x denně nad místa uložení orgánů nebo na oblasti jejich reflexních zón a energetických drah. Krém je lehce roztíratelný a smývatelný vodou.

Značka Energy Group a.s. je průkopníkem alternativní medicíny nejenom v ČR, ale i ve světě. Sortiment společnosti tvoří nabídka přírodních biotransformačních produktů, které jsou nejčastěji ve formě bylinných kapslí, koncentrátů, prášků či mastí. 

Produktové řady: Energy Pentagram

Typ pleti: normální pleť

Typy pokožky: normální pokožka

Užití: vnější

Výrobce: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39 , 171 00, Praha 7, Česká republika

Z blogu4

Meridiány a jak je dát do pořádku - 2. díl

Princip metody regenerace v pentagramu od Energy

Průvodce Energy přípravky

Začněte s detoxikací organismu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Energy Pentagram

Nenašli jste to pravé? Co tohle?