Lavera Krém hydratační Q10, Basis Sensitiv 50 ml

Lavera Krém hydratační Q10, Basis Sensitiv 50 ml

(4 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hydratační krém s koenzymem Q10 navrací pleti dokonalý mladistvý vzhled. Vyživující rostlinné oleje a hydratující šťáva z Aloe vera pečují o potřeby zralé pokožky. Krém se velmi snadno vstřebává.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační krém Lavera Basis Sensitive s koenzymem Q10 navrací pleti dokonalý mladistvý vzhled. Vyživující rostlinné oleje a hydratující šťáva z Aloe vera pečují o náročné potřeby zralé pokožky. Krém se velmi snadno vstřebává a nezanechává tak na pleti mastnou a ulepenou vrstvu. Pokožku zanechá jemnou, vypnutou a krásně hladkou.  

Koenzym Q10 je silným antioxidantem, chrání pleť před poškozováním volnými radikály a zvyšuje její pevnost, pružnost a odolnost. Regeneruje a pomáhá předcházet projevům stárnutí a zmizíkovat již vzniklé jemné vrásky a rýhy. Šťáva z Aloe vera má skvělé hydratační schopnosti, zároveň působí mírně antibakteriálně a napomáhá hojení drobných ranek, oděrek a zánětů. 

Kombinace jojobového, olivového a mandlového oleje je vynikající především pro suchou pokožku, kterou hydratuje a pořádně promašťuje. Pleti dodává nenasycené mastné kyseliny, vitaminy a další antioxidační látky, jenž jsou nezbytné pro správnou funkci pokožky a jejich nedostatek je na první pohled viditelný i na jejím vzhledu.

Lehká denní péče

Hydratační krém Lavera s koenzymem Q10 vám poskytne intenzivní péči. Na rozdíl od nočního krému má denní hydratační krém jemnější konzistenci, která se lépe vstřebává a je vhodný také pod make-up. Nanášejte jej každé ráno na důkladně vyčištěnou pokožku, aby se účinné látky mohly co nejlépe vstřebávat. Krém se rychle vsákne a nezanechává pocit mastnoty. 

Zázračný koenzym Q10

Koenzym Q10 je molekula, jež byla objevena již v 70. letech a dodnes se velice často používá v pečujících přípravcích zpomalujících stárnutí pokožky díky svým výjimečným vlastnostem. Koenzym Q10 je důležitou součástí metabolismu všech buněk těla, podporuje tvorbu energie a zároveň chrání proti škodlivému vlivu volných radikálů.

Anti-age účinek

Tento denní hydratační krém tak pomáhá zpomalovat vznik prvních známek stárnutí, účinně brání proti tvorbě vrásek a revitalizuje pokožku pro omlazený vzhled. Navíc obsahuje i další prospěšné složky, které dodávají náročné a zralejší pokožce přesně to, co potřebuje. Rostlinné oleje a másla pleť intenzivně zvláčňují, uzamykají v ní hydrataci a vypínají ji.

Svěží a vypnutá pokožka

Květová voda z damašské růže má významné regenerační účinky, urychluje obnovu buněk a podporuje i hojení. Výtažek z vilínu působí antibakteriálně a brání tvorbě pupínků. Jojobový olej spolu se mandlovým a olivovým jsou pak bohaté na cenné vitaminy a stopové prvky. Vaše pleť bude opět revitalizovaná a plná energie do nového dne.

Použití: Malé množství krému naneste na vyčištěnou pleť a lehce rozetřete.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Typ pleti: anti age, normální pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Pleťový krém, prosím

Tipy na hydratační přípravky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělý / Blanka 6. 4. 2017 17:54

Výborný krém na obličej! Mám už několikáté balení, přijde mi však dražší (na to, že je na prvním místě ve složení voda). Příjemně jemně voní, dobře hydratuje (ale nebude zcela ideální pro velmi suchou pleť, na ni je vodovější), krásně se vstřebává. Doporučuji pro pleť od 30 let :-)

velmi dobrý / lucie 23. 1. 2018 11:47

dobre hydratuje.na me pokozce se vetsinou kremy s obsahem oleju zamasti, i kdyz nemam prímo mastnou plet, spise smisenou a citlivou...

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?