Santaverde Krém lehký 30 ml

Santaverde Krém lehký 30 ml

Santaverde Krém lehký 30 ml

Značka: Santaverde
Certifikáty: NATRUE, FSC, LEAPING BUNNY
Certifikát NATRUECertifikát FSCCertifikát LEAPING BUNNY
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký krém s vysokým podílem šťávy z Aloe vera poskytuje pokožce hydrataci a zároveň podporuje přirozenou regeneraci pleti. Díky lehké konzistenci je krém výborným pomocníkem pro mastící se pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lehký krém Santaverde s vysokým podílem šťávy z Aloe vera poskytuje pokožce intenzivní hydrataci a zároveň podporuje přirozenou regeneraci pleti. Díky lehkému snadno vstřebatelnému složení je krém výborným pomocníkem pro mastící se pleť.

Krém pokožku regeneruje nejen díky obsahu Aloe vera, ale také díky výživnému zjemňujícímu mandlovému oleji. Ten je lehký, nezanechává na pokožce mastný film, ale zároveň poskytne pleti potřebné živiny a vitamíny.

Aloe vera krém je výborným pomocníkem pro mastnou problematickou pleť a díky svému lehkému složení vám skvěle poslouží během horkých letních dnů. Lehký krém Santaverde dodává mastící se pleti potřebnou výživu a sjednocenou barvu, ale zároveň ji nezatěžuje a neucpává.

Výjimečně lehká struktura

Lehký krém Santaverde opravdu neklame svým názvem - jeho textura je výjimečně jemná, aby nezatížil pokožku a nevytvářel na ní nepropustný film. Nezvyšuje mastnotu pokožky a je proto vhodný pro všechny typy pleti. Nemusíte se bát jej použít ani bezprostředně před líčením, protože vytvoří bezchybný podklad, na který se make-up snadno aplikuje.

Hloubková hydratace

Lehký krém Santaverde má skvělé hydratační schopnosti a pomáhá uzamykat vlhkost v hlubokých vrstvách pokožky. Jeho základ tvoří cenná šťáva z aloe vera v bio kvalitě. Aloe vera dokáže účinně vázat vodu a je proto blahodárným hydratačním elixírem, který zanechává pokožku vláčnou a pružnou. Zároveň má také zklidňující účinky.

Vyvážené složení

Složení lehkého krému Santaverde vychází z účinných přírodních složek, které poskytují vaší pleti pečující benefity a dlouhodobě zlepšují kvalitu pokožky. Bambucké máslo má vyživující účinky a dodává pokožce sametově hebký vzhled. Mandlový olej je velice lehký, snadno se do pokožky vstřebává a má zjemňující efekt.

Podpora regenerace

Obsažený vitamin E je významným antioxidantem, který chrání před vznikem předčasných známek stárnutí pokožky a spolu s dalšími složkami podporuje její přirozenou regenerační schopnost. Díky tomu získává pokožka revitalizovaný a svěží vzhled. Vyvážené složení tohoto krému dodává pleti všechny potřebné vitaminy a další látky, avšak bez ucpávání pórů.

Použití: Malé množství krému aplikujte na vyčištěnou odlíčenou pokožku obličeje, krku a dekoltu ráno a/ nebo večer. Lehkou masáží vetřete a nechte vstřebat.

Výrobky německé firmy Santaverde mají na trhu zcela výlučné postavení. Je to díky obsahu Aloe vera z kontrolovaného ekologického zemědělství, který místo vody tvoří základ veškěrých produktů. Produkty nesou certifikaci Natrue, Leaping Bunny a Vegan.

Produktové řady: Santaverde Face Care

Typ pleti: normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: SANTAVERDE - Gesellschaft für Naturprodukte mbH, Klärchenstraße 11 , 22299, Hamburg, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Péče o citlivou pokožku se Santaverde

Recenze: Krém lehký Santaverde

Recenze: Santaverde lehký krém

Santaverde – kosmetika z Aloe vera

Vše o certifikátu Leaping Bunny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Santaverde Face Care

Nenašli jste to pravé? Co tohle?