Saloos Mandarinka červená 10 ml

Saloos Mandarinka červená 10 ml

Saloos Mandarinka červená 10 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná silice z červené mandarinky revitalizuje tělo i mysl a pomáhá při napětí či vyčerpání. Uvolňuje namáhané svalstvo a je oblíbenou součástí masážních a koupelových olejů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Mandarinka červená je přírodní rostlinná silice se silným revitalizačním účinkem na psychické i fyzické aspekty organismu. Při použití v aromalampě na dlouhou dobu provoní váš domov a dodá mu svěží atmosféru. Vůně červené mandarinky je jiskrně citrusová se sladkými tóny.

Éterický olej z červené mandarinky díky svému výraznému aroma dokonale neutralizuje nepříjemné pachy a zanechává za sebou atmosféru čistoty a svěžesti. Má stimulační efekt na psychiku, pomáhá při chronické únavě, depresích a problémech s koncentrací.

Mandarinka zároveň uvolňuje napětí, ať už svalového nebo nervového původu. Pomáhá regenerovat tělo i mysl a účinně ulevuje od bolestí. Červená mandarinka je velice oblíbená při migrénách a můžete ji také použít do koupelových či masážních olejů.

Naberte síly

Éterický olej Saloos z červené mandarinky je okamžitou vzpruhou pro vaše tělo i mysl. Tato velice univerzální mírně sladká citrusová vůně je jednou z nejoblíbenějších a vytvoří ve vašem domově příjemnou přátelskou atmosféru. Jiskrně citrusová vůně mandarinky je doslova životabudičem a ihned dodává dobrou náladu. Je příjemnou vzpruhou nejen do šedivého dne a pomůže vám nabrat potřebnou energii. 

Myslete pozitivně

Jemně sladká, avšak příjemně trpká vůně červené mandarinky přináší osvěžení pro tělo i mysl a pomůže vám bojovat proti známkám stresu a duševního či fyzického vypětí. Pomáhá při únavě a poruchách koncentrace, harmonizuje psychiku a všeobecně revitalizuje vaši mysl. Má energizující účinky na psychickou i tělesnou stránku organismu a působí proti vyčerpání.

Energie pro tělo i mysl

Vůně mandarinky se skvěle hodí jak do domácnosti, tak na pracoviště, je velice oblíbená také u dětí, takže je rovněž vhodná do dětského pokoje. Aroma mandarinky pomáhá odplavit negativní myšlenky a podporuje pozitivní naladění a aktivitu. Zároveň pomáhá proti bolestem nejen pohybového aparátu, éterický olej z mandarinky je proto velice vhodný jako přídavek do masážních či koupelových olejů pro uvolnění svalstva a kloubů. 

Umění aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoct při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné ženy a děti do 3 let věku. Neužívejte ho na pokožku nezředěný.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, nespavost a nervozita, revmatismus a artritida, stres a úzkost, svalové napětí a křeče

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Aromaterapie pro děti

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální olej Mandarinka

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?