Taoasis Mandarinka zelená, Baldini Bio Demeter 5 ml

Baldini BioAroma Mandarine grün Demeter 5 ml

Taoasis Mandarinka zelená, Baldini Bio Demeter 5 ml

Baldini BioAroma Mandarine grün Demeter 5 ml

189
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks

Esenciální olej Zelená mandarinka má jiskřivou, kyselejší vůni než zralá mandarinka. Působí dezinfekčně, antisepticky a protikřečově, mírní nevolnost a nechutenství, a navíc je vhodná i pro péči o pleť, při celulitidě nebo striích.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Baldini Zelená mandarinka Taoasis má oproti klasické zralé mandarince výrazně kyselejší vůni. I tak jsou v ní ale patrné sladké tóny, které se mísí s těmi kořeněnými. Zelená mandarinka má výborné dezinfekční či antiseptické účinky. Příjemně vás osvěží, působí jako přírodní antidepresivum a doporučuje se při stresu a vyčerpání. Navíc patří mezi esenciální oleje, které jsou vhodné i pro malé děti.

Svěží vůně zelené mandarinky vás zklidní, pomůže vám se uvolnit a užít si nerušenou relaxaci. Má protikřečové účinky a uvolní napjaté a namožené svaly. Je však známá také svým pozitivním působením na trávicí a zažívací systém. Je vhodná při nechutenství či nevolnosti a díky svým projímavým účinkům ji lze využít při zácpě. Mandarinka zelená se ale uplatní i v péči o pleť, a to hlavně o tu mastnou či problematickou. Také pomáhá zmírnit projevy celulitidy a používá se na pokožku při výskytu strií.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: Demeter, BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej mohou používat těhotné ženy od ukončeného třetího měsíce gravidity v polovičním ředění (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje. Citrusové éterické oleje působí fototoxicky. Éterický olej lze používat v přítomnosti dětí od tří let věku. Nevystavujte kůži po aplikaci éterického oleje mandarinka nejméně na 12 hodin přímému slunečnímu záření a nechoďte do solária.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Ostatní kategorie: Bio éterické oleje

Aromaterapeutické účinky: celulitida, mastná pleť, problematická pleť a akné, stres a úzkost, svalové napětí a křeče, žaludeční problémy

Produktové řady: Taoasis Baldini jednodruhové ÉO

Výrobce: TAOASIS GmbH, Dahlbrede 3 , 32758, Detmold, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Taoasis Baldini jednodruhové ÉO

Nenašli jste to pravé? Co tohle?