Nobilis Tilia Mandlový olej 100 ml

Nobilis Tilia Mandlový olej 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný mandlový olej má výborné zklidňující a regenerační vlastnosti. Chrání a vyživuje všechny typy pleti, mimořádně vhodný je pro citlivou pokožku i pleť trpící na časté podráždění.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu11
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný mandlový olej Nobilis Tilia má výborné zklidňující a regenerační vlastnosti díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin a vitaminů. Olej pečuje o suchou citlivou pokožku obličeje i celého těla, pleť zjemňuje, dodává jí vláčnost i potřebné živiny a současně ji chrání před vznikem vrásek.

Mandlový olej pečuje nejen o suchou citlivou pokožku náchylnou k podráždění díky složení bohatému na vitamin E, nenasycené mastné kyseliny a také kyselinu linolovou. Tato jedinečná kombinace výživných látek dodává pokožce potřebné živiny a zároveň ji chrání před podrážděním i negativními účinky vnějších vlivů, a tím pádem před známkami předčasného stárnutí.

Mandlový olej je velice dobře snášen i citlivou dětskou pletí, má pozitivní vliv na akné, ekzém, lupénku i jiná kožní onemocnění. Hojí podrážděnou spálenou pleť a mírní začervenání a svědění. Olej poškozenou pleť aktivně regeneruje, posiluje a chrání jí před opětovným podrážděním či poškozením. Olej lze použít při každodenní péči o pleť obličeje, ale také jako masážní olej na celé tělo.

Výjimečně jemný mandlový olej

Mandlový olej Nobilis Tilia je vysoce hodnotným produktem, který je velmi univerzální. Je vhodný k použití pro všechny typy pokožky a oceníte jej zejména v případě, že je vaše pokožka náchylná k podráždění, vysušení či nepříjemnému pnutí. Mandlový olej je totiž skvělý na citlivou pokožku a způsobuje minimum nežádoucích reakcí.

Šetrná péče pro citlivou pleť

Mandlový olej působí preventivně proti vzniku podráždění, posiluje pokožku a zároveň mírní podráždění již vzniklé. Je skvělý pro ošetření pokožky, která je namáhána vnějšími vlivy a působí blahodárně například na kůži spálenou po nadměrném slunění. Mandlový olej je velice oblíbený pro své vyživující schopnosti, a to ať samostatně, tak v kombinaci s dalšími oleji, se kterými výborně spolupracuje. 

Dokonale hebká pokožka

Olej z mandlí můžete používat na celé tělo doslova od hlavy k patě. Nahradí vaše oblíbené tělové mléko a lze jej použít také na pleť obličeje. Mandlový olej dodává pokožce hloubkovou výživu, aniž by ji zatížil, a při použití na vlhkou pleť se velice rychle vstřebává a nenechává za sebou mastný povlak. Uzamyká hydrataci hluboko v buňkách pokožky a zanechává ji vláčnou

Proti známkám stárnutí

Mandlový olej zároveň obsahuje vysoké množství vitaminů A a E, které jsou silnými antioxidany, které brání škodlivým účinkům volných radikálů, a tím zpomalují výskyt prvních vrásek. Olej je zároveň bohatý také na minerály, zejména pak draslík, hořčík či vápník. Olej dlouhodobě zlepšuje elasticitu suché pokožky a minimalizuje výskyt vysušených míst.

Použití: Malé množství oleje aplikujte na vlhkou pokožku obličeje či celého těla. Olej lze použít k masážím, ale i každodenní péči o suchou citlivou pleť obličeje.

Tip: Smíchejte mandlový olej se svými oblíbenými esenciálními oleji a vytvořte si tak jedinečný masážní olej pro chvíle relaxace.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu11

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapeutická péče o miminka a děti do 3 let

Aromaterapie pro těhotné

DIY PRO ZAČÁTEČNÍKY

DIY voňavé vánoční dárky

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Kosmetika ve starém Řecku

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Z deníku BIOOO matky v přípravě: Ekologické přebalování

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?