Saloos Masážní olej granátové jablko, wellness 50 ml

Saloos Masážní olej granátové jablko, wellness 50 ml

Saloos Masážní olej granátové jablko, wellness 50 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Afrodiziakální granátové jablko představuje ideu věčného mládí. Jeho ryzí extrakty, které podporují smyslnost a dlouhověkost, jsou už od dávných dob tajnou součástí omlazujících elixírů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Masážní olej granátové jablko Saloos představuje ideu věčného mládí. Jeho ryzí extrakty, které podporují smyslnost a dlouhověkost, jsou už od dávných dob tajnou součástí omlazujících elixírů. Olej s granátovým výtažkem má lehký citrusový nádech a přináší tělu potřebnou vláhu a energii.

Čirá esence šťavnatých zrníček granátového jablka chrání pokožku před volnými radikály a pomáhá ji obnovovat, stejně jako znavenou mysl. Nektar rajského plodu obsahuje vzácné nenasycené mastné kyseliny, které pečují o pokožku, vyživují ji a hydratují

Vetřete si olej plný slunce do pokožky a nechte jej působit hřejivou silou. Vyživující extrakty jablíčka dají pokožce přirozeně krásný a mladistvě jiskřivý vzhled. 

Regenerace pro vaši pokožku

Saloos Masážní olej Granátové jablko je vhodný nejen pro unavenou a stárnoucí pokožku, kterou intenzivně zvláčňuje a obnovuje ji. Pravidelná masáž pokožky krouživými pohyby intenzivně podporuje mikocirkulaci v pokožce, čímž stimuluje přirozené regenerační procesy, podporuje hojení a zároveň také posiluje tok krve a lymfy, čímž stimuluje její metabolismus.

Přírodní složení

Masážní olej Saloos neobsahuje silikony, minerální olej či další syntetické ingredience, jež pokožku zbytečně zatěžují a nemají na ni žádný příznivý vliv. Masážní olej se tak skládá z vyvážené směsi rostlinných olejů ve vysoké kvalitě, jež navzájem podporují své účinky a masáž s nimi je velice příjemná. Olej skvěle klouže po pokožce a umocňuje samotný relaxační a prokrvující efekt masáže.

Pružná a provoněná pokožka

Přírodní oleje nejen usnadňují samotnou masáž, ale mají také skvělý účinek na kvalitu pokožky. Masáže s masážními olej podporují tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce, čímž jí navracejí její přirozenou pružnost. Mandlový olej zároveň podporuje regeneraci pokožky, je vhodný i na citlivou pleť a pomáhá udržet pokožku hydratovanou.

Relaxace a obnova

Olej z meruňkových jadérek je pak bohatý na antioxidanty, jež brání působení škodlivých volných radikálů, a tím i zpomalují stárnutí pokožky. Olej z granátového jablka pak podporuje regeneraci pokožky a navrací jí přirozenou elasticitu. Jemně hřejivá a sladká vůně granátového jablka působí velmi relaxačně a pomůže vám zapomenout na stres a všední starosti. 

Použití: Malé množství oleje vmasírujte do pokožky. Nechte vstřebat.

Tip: Olej využijete na masáže, místo tělového mléka nebo jako koupelový olej.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Produktové řady: Saloos Wellness

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Akupresura a akupunktura

Aromaterapie pro děti

Jak na regeneraci těla i ducha

Masáže od Saloosu

Masážní oleje

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?