Argital Maska ze zeleného jílu Argiltubo 250 ml

Argital Maska ze zeleného jílu Argiltubo 250 ml

Argital Maska ze zeleného jílu Argiltubo 250 ml

(8 hodn.)
Značka: Argital
Certifikáty: BDIH, ICEA
Certifikát BDIH
378
356
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Karlín > 5 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, OC DBK > 1 ks

Maska ze zeleného jílu je skvělým pomocníkem pro mastnou problematickou pleť, ale také při kožních onemocněních a ekzémech. Obsažený jíl napomáhá hojení drobných ranek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení8
Položit dotaz
Popis produktu

Maska ze zeleného jílu Argital Argiltubo je skvělým pomocníkem pro mastnou problematickou pleť, ale také při kožních onemocněních a ekzémech. Obsažený jíl napomáhá hojení drobných ranek, dezinfikuje, zesvětluje drobné jizvičky a pokožku celkově zklidňuje. Maska přináší úlevu podrážděné pokožce po dlouhém pobytu na prudkém sluníčku i poškozené popálené pleti.

Hlavní složkou pleťové masky je zelený jíl bohatý na stopové prvky a oxid křemičitý. Jíl má výborné hojivé a regenerační vlastnosti, pokožku posiluje a tonizuje. O výživu a zjemnění pleti se postará brutnákový olej bohatý na nenasycené mastné kyseliny. Olej současně chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy a před vznikem vrásek a známkami předčasného stárnutí.

Esenciální olej z levandule v kombinaci s výtažky z měsíčku lékařského pokožku zklidňují, dezinfikují a zároveň chrání před vznikem opětovného podráždění, akné či pupínků. Díky jednoduchému složení je jílová maska Argiltubo vhodná pro všechny typy pleti, včetné té suché a citlivé.

Použití: Silnější vrstvu masky aplikujte na suchou čistou pokožku obličeje, krku či dekoltu. Nechte zaschnout a poté opatrně za pomoci houbičky smyjte. Aplikujte 1 - 2 týdně.

Tip: Masku ze zeleného jílu můžete také použít jako zábal na jemné vlasy. Ty budou posíleny a získají větší objem.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Ostatní kategorie: Masky na vlasy

Typ pleti: alergická pleť, mastná pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, jemné vlasy, mastné vlasy, vlasy s lupy

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Argital myslí i na citlivky

Jíl: neobyčejné bahno

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Nejlepší přírodní výživa pro pleť, když je vám 20

No Poo: bez šamponu na věčné časy

Po létě svou pleť rozmazlete

Recenze: Argital Maska ze zeleného jílu Argiltubo

Vymazlete se na Vánoce

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Poklad pro smíšenou pleť / Martina 6. 8. 2014 16:35

Jedna z mála masek, které mé smíšené pokožce opravdu sedí. Vyčistí do hloubky, zjemní, barevně sjednotí a přitom nepřesuší a nepodráždí. Masku nechávám vždy úplně zaschnout a až poté smývám, pleť je krásně jemná a čistá.

/ Andrea 19. 8. 2019 17:49

Masku mohu jen doporučit. Je velmi příjemná, osvědčila se mi. Mám smíšenou pleť s T-zónou. Použila jsem ji i na své jemné vlasy a super, po aplikaci byly hezky pevné, posílené a lesklé.

naj maska / Zuzana 24. 4. 2017 13:29

Najlepsia maska aku som mala, jednoduche pouzitie - vytlacit z tuby, bez dalsej prace. Krasne vonia vdaka esenc. olejom. Odporucam nenechat ju prilis dlho na tvari, ked je velmi sucha, tazsie sa umyva. Po ocisteni dokladnom tonizujem plet ruzovou vodou. Moj nedelny vecerny ritual :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?