Naobay Matující pleťový krém, Mattifying 50 ml

Naobay Matující pleťový krém, Mattifying 50 ml

Naobay Matující pleťový krém, Mattifying 50 ml

Značka: Naobay
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký krém bez obsahu olejů hydratuje mastnou pleť a je bohatý na bylinné výtažky, které pleť pomáhají zmatňovat, lehce uvolňují ucpané póry a lehce je stahují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Matující pleťový krém Naobay Mattifying bez obsahu olejů má recepturu speciálně vyvinutou pro mastnou pleť. Obsahuje například rýžový škrob a přírodní extrakty z břečťanu a mořských řas. Jeho lehká, krásně hladká textura se rychle vpíjí do pleti a pomáhá ji zmatňovat, aniž by docházelo k jejímu vysušení.

Protože i mastná pleť potřebuje hydratovat, najdete v základu krému Naobay šťávu z Aloe vera, která pokožku zároveň ochrání před začervenáním. Rýžový škrob výborně pohlcuje nadměrný maz a pomáhá harmonizovat činnost mazových žláz. Pleť tak zůstává příjemně hebká, ale ne vysušená. Krém také obsahuje řadu bylinných výtažků, například z lopuchu nebo šalvěje, které se chlubí antibakteriálními a protizánětlivými účinky. Společně s extraktem z citronové kůry a mořských řas výborně uvolňují a lehce stahují ucpané póry, přispívají k hojení nedokonalostí pleti a brání jejich opětovnému výskytu.

Použití: Malé množství krému naneste na vyčištěnou pleť a jemně rozetřete, aby se textura vstřebala.

Španělská značka NAOBAY čerpá z mnohaletých zkušeností svých zakladatelů a nabízí kvalitní kosmetiku v originálních obalech z recyklovaných materiálů. Všechny produkty jsou označené certifikátem Ecocert, a tak v nich nenajdete žádné živočišné složky, ropné produkty, silikony či GM suroviny.

Produktové řady: Naobay Mattifying

Typ pleti: mastná pleť

Výrobce: NaturChem S.L., Brac de Pepa 1 , 46470, MASSANASSA - Valencia, Španělsko

Z blogu2

Letní novinky od Naobay

To nejlepší z přírody? Organická kosmetika NAOBAY

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?