Weleda Men 24h Deo Roll-on 50 ml

Weleda Men 24h Deo Roll-on 50 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
209
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Deo roll-on Men vás přirozeně ochrání před tělesným zápachem a současně potěší kořeněnou vůní s dřevitými tóny. Esenciální oleje tvoří příjemně nahořklou vůni s tóny vavřínu, citronové trávy a rozmarýny.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Deo roll-on Weleda Men vás přirozeně ochrání před tělesným zápachem a současně potěší svou kořeněnou vůní s dřevitými tóny. Jemné složení bez obsahu hliníkových solí je šetrné a přesto účinné, neucpává póry a ani neomezuje přirozené funkce pokožky.

Deo roll on je inspirován sytou kořeněnou vůní, která provází celou řadu Men. Spojuje v sobě esenciální oleje, které tvoří příjemně nahořklou vůni s tóny vavřínu, citronové trávy a rozmarýny. Deodorant vás navíc účinně ochrání před zápachem, a to díky kombinaci květové vody z vilínu viržinského a výtažkům z lékořice. Deodorant tak působí přirozeně antibakteriálně, eliminuje pach potu a současně zklidňuje a regeneruje pokožku v podpaží.

Svěžest po celý den

Deo roll-on s jemně kořeněnou mužnou vůní vás dlouhodobě ochrání proti nepříjemnému zápachu a dodá vám pocit celodenní svěžesti. Kuličkový deodorant Weleda vám poskytne dlouhotrvající ochranu díky přírodním výtažkům a éterickým olejům, jež mají přirozené antibakteriální vlastnosti, čímž brání množení bakterií rozkládajících pot. Deodorant vás tak nejen účinně ochrání, ale zároveň zanechá podpaží příjemně provoněné po celý den. 

Energie a osvěžení

Sytá kořeněná vůně provázející celou řadu Weleda Men pak působí na všechny vaše smysly. Esenciální olej z vavřínu se skvěle snoubí z esencí z rozmarýnu a citronové trávy v příjemnou kořeněnou a svěží kombinaci. Deodorant Weleda Men je navíc maximálně šetrný k pokožce podpaží, neblokuje funkci kožních pórů, jen je mírně stahuje, čímž pocení omezuje, ale nezastavuje jej úplně. Zároveň nezpůsobuje podráždění díky absenci syntetických ingrediencí a nezanechává ulepený pocit. 

Přírodní ochrana proti zápachu

Deodorant Weleda je skvělou alternativou ke klasickým deodorantům obsahujícím hliníkové soli, jež mohou mít negativní vliv na naše zdraví. Neobsahuje žádné sloučeniny hliníku a tvoří jej pouze přírodní ingredience, které neucpávají kožní póry a nechávají pokožku normálně dýchat, na druhou stranu ale brání proti nepříjemnému pachu. Éterické oleje rozvíjejí svoji vůni se zvyšující se teplotou pokožky, a tak vás efektivně ochrání proti zápachu i během náročného dne či při vyšší fyzické námaze.

Použití: Malé množství deodorantu aplikujte na suchou pokožku podpaží nejlépe ihned po koupeli a nechte vstřebat. V případě potřeby aplikaci obnovte kdykoliv během dne.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Men

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Éterický olej Vavřín

Krása z přírody, která překonává čas

Potraviny, které způsobují nadměrné pocení

Proč pot páchne a co ho ovlivňuje?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Men

Nenašli jste to pravé? Co tohle?