Lily Lolo Mineral Cosmetics Minerální make-up Blondie 10 g

Lily Lolo Mineral Cosmetics Minerální make-up Blondie 10 g

(6 hodn.)
699
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 5 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Jemný pudrový make-up s obsahem minerálních pigmentů podtrhne přirozenou krásu světlé a velmi světlé pleti s vyváženým neutrálním podtónem. Lehce rozjasňuje, kryje nedokonalosti a neucpává póry.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Lily Lolo Minerální make-up Blondie je vhodný obzvláště pro velmi světlý a světlý odstín pleti. Jeho podtón je vyvážený, proto jej lze využít pro neutrální tóny pleti, která nejde barevně ani do růžova, ani do žluta. Jeho sametově jemná struktura nezatěžuje pokožku a dokonale sjednocuje její vzhled, zároveň se však vyznačuje vysoce variabilní krycí schopností od lehkého až po plné krytí dle množství naneseného produktu.

Minerální make-up Lily Lolo je skvělou přírodní alternativou v oblasti dekorativní kosmetiky. Sjednocuje barevný tón pleti, pomáhá zakrýt případné nedokonalosti a dodává vám přirozeně krásný vzhled. Jemné rozjasňující částečky rozzáří vaši tvář a dodají zdravou barvu unavené a zašedlé pleti. Make-up je mimořádně jemně namletý, velice snadno se nanáší pomocí houbičky či kabuki štětce a nevytváří efekt masky.

Díky přírodnímu složení bez chemických látek a pro kůži potenciálně škodlivých syntetických složek je vhodný pro všechny typy pleti. Nedráždí pokožku, nezpůsobuje začervenání a lze jej použít i pro citlivou či aknózní pleť. Zároveň je vysoce odolný proti otěru i vlhkosti a vyznačuje se celodenní výdrží bez nutnosti dodatečných úprav. Je možno jej také vrstvit podle požadované míry krytí. Minerální make-up je ideální i pro náročné uživatelky, které si přejí bezchybný, avšak dokonale přirozený výsledek.

Kouzlo minerálního make-upu

Minerální make-up Lily Lolo je tím nejlepším, co můžete ve světě minerální kosmetiky vyzkoušet. Minerální make-up na rozdíl od konvenčně nabízených make-upů vyniká svým kvalitním složením, kdy neobsahuje žádné přidané syntetické ingredience ani silikony, které často stojí za ucpáváním pórů. Minerální make-up Lily Lolo je tedy zcela přírodní a poskytne vaší pokožce jemnou péči.

Krytí a sjednocení

Minerální make-up Lily Lolo si zachovává všechny kladné vlastnosti klasických make-upů, avšak zároveň také dlouhodobě při pravidelném používání prospívá kvalitě pleti, kterou nezatěžuje a nezpůsobuje ucpávání pórů, a tím i vznik pupínků. Vytvoří na vašem obličeji rovnoměrnou vrstvu, která sjednotí tón pleti a zakryje případné nedokonalosti.

Přirozený efekt

Nemusíte se ale bát, že by minerální make-up byl na vašem obličeji jasně patrný. Díky kvalitním minerálním pigmentům má sice výbornou krycí schopnost, avšak zároveň je na tváří velice přirozený a takřka neviditelný. Navíc nedráždí pokožku, nezpůsobuje její zarudnutí či vysušování a je vhodný pro všechny typy pleti včetně aknózní a citlivé.

Dokonalá pleť

Minerální make-up Lily Lolo Blonide vytvoří na vaší tváři efekt dokonalé pleti a díky rozjasňujícím částečkám opticky odstraní známky únavy či stresu a dodá pokožce svěží opečovávaný vzhled. Snadno se nanáší houbičkou či kabuki štětcem a můžete jej libovolně vrstvit, aniž by na tváři vytvořil hutný nános. Odstín Blondie je vhodný pro velmi světlý a světlý odstín pokožky.

Použití: Pro bezvadný výsledek make-up aplikujte pomocí štětce kabuki nebo houbičky na make-up. Odsypte menší množství pudru do víčka od krabičky make-upu. Pudr poté naberte štětcem kabuki a jemným tlakem proti víčku jej krouživými pohyby rovnoměrně rozprostřete po celé ploše štětce. Odklepejte přebytečný pudr a make-up s použitím mírného tlaku aplikujte krouživými pohyby na pleť, přičemž postupujte od linie čelistí nahoru.

Minerální dekorativní kosmetika Lily Lolo je uznávanou značkou s mnoha oceněními. Stala se doslova kultovní záležitostí, a to především díky svému čistě přírodnímu složení, které nijak nedráždí pleť a má antibakteriální účinky.

Odstín: světlá

Výrobce: UNIT 3/4 Priory Tec Park , Saxon Way , HU13 9PB , Hessle East Yorkshire , Velká Británie

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

4 rady pro minerální make-up a začátečníky

Minerální dekorativka Lily Lolo: Dokonalý make-up i pro tu nejcitlivější pleť

Primer - zdokonalte svůj make-up

Rychlé líčení do pěti minut

S minerály ke krásné pleti

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Super make-up / Lucie 25. 5. 2016 16:05

Make-up jsem se rozhodla vyzkoušet po doporučení slečny z BIOOO - pro pleť s tendencemi k tvorbě akné s cílem alespoň středního krytí a neucpávání pórů. Ač jsem mu zprvu nevěřila, velmi pozitivně překvapil. Pleť rozhodně neucpává, kryje a sjednocuje, pleť ale působí přirozeně a netvoří se efekt masky jako u některých make-upů na akné. Už nemám důvod hledat jinde. Nevýhody: Nutnost pořídit si kvalitní štětec (doporučuji štětec od Puro Bio 03). Nutná hydratovaná pleť, jinak pleť nevypadá s make-upem nejlépe (moje pleť má tendenci být dehydratovaná, ale po používání hyaluronového séra od Nobilis Tilia je absolutně po problému). Vyšší cena. Jiný způsob práce s make-upem než je člověk zvyklý od tekutých make-upů, ale velmi rychle jsem si zvykla.

Nejlepší make-up / Lucie 29. 11. 2016 18:15

Nejlepší make-up, který jsem kdy vyzkoušela. Mám už několikáté balení. Dobře se nanáší (jen trochu práší), zakryje drobné nedokonalosti (ideální je v kombinaci s korektorem stejné značky) a perfektně splyne s pokožkou. Pokaždé ale pleť před aplikací namažu hydratačním krémem, aby netvořil šupinky. Stačí ho malé množství. Pleť hezky zmatní, takže ani nepotřebuji pudr. Nevýhodou je pro mě jen vyšší cena.

/ Martina 27. 6. 2018 12:50

Po použití hromady různých tekutých make upů, které mi z již už tak šílené pleti nadělaly fašírku, jsem narazila právě na Lily Lolo. Po vyzkoušení několika odstínů jsem se zamilovala do Blondie, která mi absolutně sedne. Pleť mám pořád takovou podrážděnou, především kolem menstruace, ale je to mnohem lepší, než předtím. Samozřejmostí je použití mastnější báze, než naneseme make up. Já používám bambucké máslo, předtím jsem měla konopnou mast a vyhovovalo mi obojí. Co se týče krytí, je skvělý, protože se dá vrstvit - někdy nanáším štětcem jindy prstem a moc mi to vyhovuje. Zakryje jak "výčnělky", tak "prohlubně". Velké množství odstínů vám prostě opravdu sedne, vyzkoušíte cca 2-3 a máte jasno. Akorát si říkám, že třeba černošky to mají u nás s make upem obecně těžké. Výdrž - paráda. Vydrží i lehké otěry, pokud se hodně otřete, musíte doplnit. Mě vydrží obvykle celý den. Póry - to je nejspíš můj problém, protože na čele mám dlouhé vrásky (i když mi je ani ne 30) a do těch se mi make up trochu slévá a vytváří brázdy, no, jednoduše rozetřu prstem. Jednou denně vezmu kapesník a poťapkám s ním obličej od přebytečné mastnoty. Za sebe určitě mohu doporučit. Jinak po přečtení předchozích hodnocení reaguji: štětec - mám z DM kabuki a je skvělej, dobře mi s ním make up nanáší a stál necelé 200. cena - je dost vysoká za poměrně malé množství. Pokud máte problémovou pleť a make up používáte každý den, tak vám vydrží cca měsíc, měsíc a půl (nanáším na celou pleť v nízké vrstvě).

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?