Nástroje Zdraví Mladý ječmen bio sušená šťáva 80 g

Nástroje Zdraví Mladý ječmen bio sušená šťáva 80 g

(1 hodn.)
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sušená šťáva z mladého ječmene v bio kvalitě poskytuje organismu živiny a minerální látky. Ječmen posiluje celkovou imunitu, chrání před stresem a pomáhá detoxikovat tělo.

Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Sušená šťáva z mladého ječmene Nástroje Zdraví dodá celému organismu potřebné živiny i minerální látky. Ječmen je bohatý na množství snadno vstřebatelných živin, které dokáže naše tělo plně využít. Posiluje imunitu, chrání organismus před nepříznivými vlivy stresu i civilizačních chorob a zároveň působí skvěle protizánětlivě.

Šetrně usušená šťáva z mladého ječmene si zachovává všechny účinné látky v nezměněné podobě a je tak stejně účinná jako čerstvé lístky. Sušená šťáva je plná vitaminů řady B, minerálních látek, betakarotenu, ale také rostlinných bílkovin. Ječmen tak působí pozitivně na obranyschopnost organismu, posiluje imunitu a činí tělo odolnější vůči nepříznivým vnějším vlivům i účinkům stresu.

Obsažené bílkoviny navozují pocit plného žaludku a pomáhají proti přejídání i chuti na sladké. Mladý ječmen má navíc skvělé detoxikační účinky, napomáhá vyplavování škodlivých látek z těla a je díky tomu skvělým pomocníkem nejenom při jarní očistě. Navíc, očišťující účinky se vztahují i na zdraví a kvalitu pokožky. Obzvlášť tu problematickou a aknózní mladý ječmen hojí zevnitř, působí protizánětlivě a při pravidelném užívání viditelně mírní projevy akné.

Dávkování: 1-2 čajové lžičky prášku rozmíchejte v dostatečném množství vody či ovocné šťávy. Užívejte nejlépe ráno na lačno.

V programu Nástroje Zdraví společnost Blue step spol. s r.o. nabízí novou komplexní péči o člověka. Jejím záměrem je přinášet produkty, které nejvíc odpovídají lidské přirozenosti, produkty, které nezanechávají žádné negativní stopy jak na zdraví lidí, tak na životním prostředí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Blue step spol. s r.o., Business Park Košíře, Jinonická 80 , 158 00, Praha 5, Česká republika

Z blogu8

20 nejčastějších produktových otázek na prodejnách - 2. část

5 způsobů, jak zregenerovat plíce, když přestanete kouřit

Co dát veganům pod stromeček?

Detoxikace organismu a strava pomáhající početí

DIY masky z mladého ječmene

Jak připravit to nejlepší smoothie

Proč jsou superpotraviny super

Vyhrajte nad zimní depresí – přírodně!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?