Logona Mycí krém lotos, LavaErde, bílá 200 ml

Logona Mycí krém lotos, LavaErde, bílá 200 ml

Logona Mycí krém lotos, LavaErde, bílá 200 ml

(2 hodn.)
Značka: Logona
Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
269
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Mycí krém Lotos Lavaerde obsahuje bílou mycí zem a esenciální olej z indického lotosu. Má velmi univerzální využití v péči o celé tělo, je vhodný pro suchou a citlivou pleť i jemné a slabé vlasy.  

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Mycí krém Lotos Lavaerde Logona obsahuje bílou mycí zem a esenciální olej z indického lotosu. Má velmi univerzální využití v péči o celé tělo. Je vhodný pro suchou a citlivou pleť, ale také na jemné a slabé vlasy. Působí obzvláště citlivě díky tomu, že neosahuje zbytečné mycí tenzidy, parabeny, ani žádná chemická činidla. Nenarušuje ochranný kožní film pokožky, ani nijak neovlivňuje její přirozenou pH hodnotu.

Obsažený jíl má skvělou schopnost na sebe vázat přebytečný maz, zbytky make-upu, starých kožních buněk a dalších nečistot. Zbytečně však pokožku nevysušuje a nenarušuje ještě více ochrannou bariéru suché pleti. Zároveň má lehký peelingový efekt. Pokožku přirozeně zjemňuje a rozjasňuje. Jíl je také bohatý na množství minerálních látek, které jsou nezbytné pro krásnou a zdravou pleť. Extrakt z lotosu podporuje čistící funkci jílu a pleť báječně projasňuje.

Při použití krému jako šamponu na vlasy získáte čisté, lesklé, vyživené a provzdušněné vlasy s přirozeným objemem od kořínků, zahalené do jemné lotosové vůně. Mycí krém díky svému lehce abrazivnímu účinku jemně prokrvuje pokožku hlavy a odstraňuje odumřelé buňky. Zkvalitňuje tak schopnost pokožky přijímat účinné látky a vyživovat vlasové kořínky. Při pravidelném a dlouhodobém používání se tak dočkáte i rychleji rostoucích zdravých a pevných vlasů.

Použití: Naneste mycí krém o velikosti vlašského ořechu na mokré vlasy nebo pokožku. Následně důkladně opláchněte teplou vodou.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Produktové řady: Logona Lavaerde

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, problematická pleť a akné, suchá pleť

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, jemné vlasy

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Lávová zem

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

No Poo: bez šamponu na věčné časy

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ 7. 12. 2017 22:32

Poměr cena a objem balení je naprosto super. Na pleti je příjemný, i po vyčištění je pleť pocitově hydratovaná bez pocitu přesušení. Působí i jako jemný peeling, který vůbec nedráždí, takže se dá využívat ke každodennímu čištění. Má dost specifickou specifickou vůni, ale jinak jsem plně spokojená. :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Logona Lavaerde

Nenašli jste to pravé? Co tohle?