Přírodní mýdlo Mýdlo orientální čaj 24 g

Přírodní mýdlo Mýdlo orientální čaj 24 g

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemná vůně orientálního čaje naladí vaše představy tajemných dálek. Základní rostlina, bez které si Asii nelze ani představit. Podle legendy čínskému císaři přivanul vítr listy čaje do horké vody a tak vznikl nový nápoj. Jemná vůně zklidní vaši mysl. Přírodní mýdla jsou na olejové nikoliv na glycerínové bázi, vyrobena z olejů lisovaných studeným procesem, což zajišťuje jejich vysokou kvalitu, obsa

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Jemná vůně orientálního čaje naladí vaše představy tajemných dálek. Základní rostlina, bez které si Asii nelze ani představit. Podle legendy čínskému císaři přivanul vítr listy čaje do horké vody a tak vznikl nový nápoj. Jemná vůně zklidní vaši mysl. Přírodní mýdla jsou na olejové nikoliv na glycerínové bázi, vyrobena z olejů lisovaných studeným procesem, což zajišťuje jejich vysokou kvalitu, obsah vitamínů a složek s blahodárným účinkem na pokožku.

certifikáty:
vhodné pro: zabránení stárnutí
konzistence: tuhá
barva: zelená
balení: plastový obal, papírový přebal

složení: voda, palmový olej, olej z rýžových otrub, olivový olej, kokosový olej, vitamin E, hydroxid sodný, výtažek zeleného čaje

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Mýdla Leela Oriental obsahují přírodní oleje a jsou dovážena z Thajska, kde jsou vyráběna studeným procesem v místní manufaktuře. Mýdla se hodí nejen pro soukromou potřebu, ale lze i objednat dárkové firemní či hotelové sety. Vezmeme-li v úvahu kvalitu těchto přírodních mýdel, tak nabízíme přijatelné ceny. Ty ovšem stále zaručují, že lidé, kteří je vyrábí, obdrží spravedlivou mzdu. Všem produktům Leela Oriental byla udělena certifikace SZÚ o zdravotní nezávadnosti a splňují rovněž všechny další náležitosti v souladu s požadavky zákona.

kontakt na výrobce:
Leela Oriental
Ing. Michal Šturdík
Dvořákova 827/22
779 00 Olomouc - Nová Ulice

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: