Nakladatelství Kazda Smarticular: UPCYKLACE - Nový život starých věcí 208 stran

Nakladatelství Kazda Smarticular: UPCYKLACE - Nový život starých věcí 208 stran

333
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Kniha Upcyklace přináší návody a nápady, jak proměnit staré oblečení, ručníky, prostěradla a jiný vysloužilý textil v originální a užitečné věci, které můžou dál sloužit.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Staré tričko nebo jiné vyřazené oblečení nemusí vždycky skončit v koši na odpadky. Můžete z něj naopak snadno vytvořit něco nového. 

Díky návodům a nápadům z knížky Upcyklace dokážou začátečníci i pokročilí proměnit staré šatstvo, ručníky, prostěradla a jiný vysloužilý textil v originální a užitečné věci, které můžou dál sloužit. Veškeré návody je možné libovolně doplňovat a upravovat, a ušít tak krásné nové věci zcela podle vlastních představ a zároveň nekupovat nic dalšího.

Oblečení nevyhazujeme, ale vážíme si ho:

Pokud vyřazené svršky nevyhodíte a dál využijete, přispějete k tomu, že se přírodní či syntetické látky budou využívat co nejdéle a nemusí vznikat tuny dalšího oblečení. Sníží se tak negativní dopady na přírodu.

Upcyklace je prospěšná pro životní prostředí:

Když se bude vyrábět méně nového textilu, spotřebuje se mnohem méně vody a chemikálií.

S vlastnoručně ušitým či opraveným oblečením ušetříte:

Pokud svému oblečení, které by jinak nejspíš skončilo na skládce, dopřejete druhý (nebo třetí) život, utratíte mnohem méně peněz za nakupování nového.

Šití a kreativní činnost vám bude dělat radost:

Oblíbené kousky z vašeho šatníku a jiné vlastnoručně vyrobené věci díky upcyklaci potěší vás i druhé.

O autorovi:

Smarticular.net - Od roku 2014 zveřejňuje tento berlínský portál návody a tipy na jednoduchý a udržitelný život. Namísto pouhého poukazování na problémy, představuje denně nová řešení, recepty a alternativy, díky nimž může být život o něco jednodušší a ekologičtější. Návody a různá řešení se neustále vyvíjejí i díky nesčetným věrným příznivcům, kteří je sami zkoušejí a přinášejí své vlastní zkušenosti.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?