Annemarie Börlind Ochranný denní krém na citlivou pleť, ZZ Sensitive, Poškozený obal 50 ml

Annemarie Börlind Ochranný denní krém na citlivou pleť, ZZ Sensitive, Poškozený obal 50 ml

Annemarie Börlind Ochranný denní krém na citlivou pleť, ZZ Sensitive, Poškozený obal 50 ml

Certifikáty: FSC, ECO CONTROL
Certifikát FSCCertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s unikátním prebiotickým a probiotickým komplexem, včelím voskem či výtažkem ze zlaté orchideje obnovuje přirozenou ochrannou funkci pleti, zklidňuje ji a zanechává svěží a uvolněnou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Ochranný denní krém pro citlivou pleť Annemarie Börlind poskytuje jemnou péči mladé pokožce, která trpí na vyrážky, snadno zčervená nebo má tendenci svědět a pnout. Vyvážené složení bez parfemace obsahuje unikátní probiotický a prebiotický komplex, který podporuje přirozenou obranyschopnost pleti, zklidňuje podráždění a navrací pleti potřebnou rovnováhu.

Denní krém s obsahem jojobového oleje či bambuckého másla pleť báječně zvláční a ochrání ji před dehydratací. Jedinečný prebiotický a probiotický komplex se skvalenem, inulinem alfa glukanem či fruktanem regeneruje pleť tak, aby se obnovila její přirozená ochranná funkce, a nebyla tolik náchylná k podráždění způsobeným vnějšími vlivy. Krém díky včelímu vosku nebo výtažku ze zlaté orchideje a dalším látkám zklidňuje podráždění, redukuje zarudnutí pleti a působí proti případným zánětům. Díky tomu je pleť uvolněná a působí svěžím dojmem.

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno na tonizovanou pokožku obličeje, krku a dekoltu a lehce rozetřete.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Ostatní kategorie: Pleťové hydratační krémy

Produktové řady: AnneMarie Börlind ZZ Sensitive

Typ pleti: citlivá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?