Lavera Oční stíny QUATRO 02 cappuccino, Trend Sensitiv 3,2 g

Lavera Oční stíny QUATRO 02 cappuccino, Trend Sensitiv 3,2 g

Lavera Oční stíny QUATRO 02 cappuccino, Trend Sensitiv 3,2 g

(6 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Paletka očních stínů v přirozené kombinaci šedohnědých odstínů lichotí všem barvám očí a je skvělou volbou pro každodenní líčení. Stíny se příjemně nanáší díky lehké textuře.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Oční stíny QUATRO 02 cappucino vás okouzlí svými jemnými přirozenými odstíny. Šedohnědé zbarvení této čtveřice očních stínů sluší jak studenému, tak teplejšímu podtónu pleti a mimořádně lichotí zelené a modré barvě očí. Tato barevná variace je obzvláště vhodná na přirozené denní líčení a díky jemnému sametovému třpytu rozzáří a podtrhne váš pohled.

Pokud vyhledáváte kvalitní výrobky s maximálně přírodním složením za příjemné ceny, je Lavera skvělou volbou. Tato německá značka kosmetiky pokrývá svým portfoliem jak péči o pleť, tělo a vlasy, tak produkty pro líčení. Oční stíny Quatro nabízí perfektně sladěné palety odstínů, které se skvěle navzájem kombinují a můžete s nimi vytvořit nespočet variant líčení. Matné i lehce třpytivé odstíny pokryjí vaše víčka okouzlujícími barevnými tóny a podtrhnou tak vaši přirozenou krásu.

Oční stíny mají delikátně jemnou strukturu a velice dobře se nanášejí, zároveň jsou intenzivně pigmentované pro dokonale zvýrazněný vzhled. Složení s přírodními výtažky a rostlinnými oleji nedráždí jemnou pokožku očního okolí a naopak o ni pečuje díky množství vyživujících složek. Elegantní kompaktní balení je vhodné i na cestování a dlouhodobá výdrž očních stínů zaručí perfektní výsledek líčení po celý den.

Dokonalá harmonie 

Lavera Oční stíny Quatro jsou vším, co potřebujete pro perfektní nalíčení očí. Obshaují vždy čtyři dokonale sladěné odstíny, které skvěle doplňují jeden druhý. Naleznete zde nejsvětlejší odstín vhodný na celé víčko, pod obočí či do vnitřního koutku oka. Tmavší oční stíny pak nanášejte na pohyblivé víčko, do záhybu oka či s nimi vytvořte přirozenou oční linku. 

Čtyři v jednom

Quatro oční stíny jsou díky kompaktnímu balení praktické, ušetří místo a jsou vhodné například i na cestování. Můžete mezi sebou kombinovat i různé barevné varianty, přesto vždy dosáhnete skvělého výsledku. Oční stíny můžete používat na sucho i na mokro. Díky kvalitním pigmentům mají intenzivní odstíny, které se výborně rovnoměrně nanášejí a vydrží v perfektním stavu po celý den.

Přirozené odstíny

Varianta 02 cappuccino je skutečně univerzální, obsahuje totiž přirozené zemité tóny, které jsou ideální pro každodenní nošení a sluší všem barvám očí i tónům pleti. Zároveň s nimi ale můžete i výrazněji podtrnout oko, pokud použijete tmavší odstíny. Tóny béžové a hnědé můžete použít nejen na líčení očí, ale zároveň s nimi upravit také obočí.

Krása a péče

Oční stíny Quatro od Lavery ale nejen zvýrazní krásu vašich očí, ale zároveň obsahují také přírodní ingredience, které o jemnou pokožku očního okolí pečují. Díky složení s přírodními oleji a rostlinnými výtažky nedochází k vysušování očních víček, což může způsobovat tvorbu vrásek. Bambucké a kakaové máslo dodávají stínům nejen jemnou sametovou konzistenci, ale zároveň poskytují pokožce výživu.

Použití: Aplikujte stíny na oční víčko prsty, štětcem či houbičkovým aplikátorem. Pro výraznější efekt můžete nanášet také na mokro. Pro spolehlivou celodenní výdrž používejte společně s bází pod oční stíny Lavera.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: béžová, espresso, hnědá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu4

Krásné oči s přírodním make-upem

Namalujte se s přírodou

Oči a rty v nové sezóně

Podzimní líčení

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Stíny / Martina 8. 10. 2015 08:44

Stíny se velmi dobře nanáší, dlouho vydrží, nežmolkují se. Jsem maximálně spokojená.

/ Kateřina 27. 1. 2019 15:42

Kvalitní stíny v krásných barvách, které se nerozpíjí a vydrží i v létě. Jsou moje oblíbené, už mám druhé balení.

/ Petra 29. 5. 2021 14:48

Hezky voní a přijdou mi kvalitní. Drží i bez báze

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?