Lavera Odličovač očí 125 ml

Lavera Odličovač očí 125 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Odličtě šetrně své oči s obzvláště jemným odličovačem. Ideální pro citlou pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Odličovač očí od značky Lavera šetrně odlíčí citlivé a jemné oční partie, aniž by pokožku jakkoli dráždil. Díky svému složení a cenným přírodním ingrediencím o pokožku dokonale pečuje a zklidňuje ji. Kombinace rostlinných olejů nejen odličuje, ale také proniká hluboko do pokožky, kde váže vlhkost a zlepšuje tak elasticitu a obranyschopnost pokožky.
 
Aloe vera obsahuje polysacharidy, enzymy, vitaminy A, B, C a E, minerály, stopové prvky a aminokyseliny. Aloe vera gel je vhodný na všechny typy pleti včetně té nejcitlivější. Váže vlhkost, čímž pomáhá hydrataci pokožky. Gel z listů zároveň vykazuje značně regenerační, zklidňující, zvláčňující, hojivé a chladicí schopnosti. Funguje jako antioxidant a je protizánětlivý. Rakytník je bohatý na vitaminy B, C, D, E, a také obsahuje minerály a beta-karoten. Má antibakteriální a protivirové účinky, pomáhá obnově buněk, působí tak proti vráskám, zpevňuje tkáň a pokožku zklidňuje.
 
Lavera je světoznámá německá značka přírodní a bio kosmetiky, která se jako jedna z prvních dostala i do řetězců drogerií, a tím začala psát novou kapitolu dějin přírodní kosmetiky. Její vysoká kvalita a příznivé ceny způsobily, že se na přírodní kosmetiku začalo více zákazníků dívat jako na finančně přijatelnou variantu chemickým výrobků. Cílem značky je nabídnout kvalitní kosmetikou s čistě přírodním složením, která je vhodná pro citlivou a alergickou pokožku, stejně tak i pro naše nejmenší. Jejich heslem je "Bio a přírodní kosmetika pro každého".
 
Odličovač očí je vhodný pro vegany a má certifikát NATRUE.

 

Použití: naneste malé množství na vatový tampón a lehce otřete víčka. Opláchněte vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Užití: vnější

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Karolína 21. 5. 2021 23:28

Oči hezky odlíčí, nedráždí. Když se dostane do očí tak zaštípe, ale jinak vůbec nedráždí jako jiné přípravky (většinou tedy obyč z drogerie kde to lze čekat). Konečně odličování očí bez následného pálení a podráždění a bez vysušování okolní pokožky.

Napjaté oční okolí / Kristýna 11. 6. 2021 01:43

Nevyhovují mi olejové nebo dvoufázové odličováky na oči, tak jsem sáhla po tomto gelovém a efekt to má na mé oční okolí obdobný. Cítím napjatost a není to příjemné. Ne, že by oči vyloženě dráždil a odličuje dobře. Ale na mé očividně hodně citlivé oči není vhodný.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?