SANTE Odstraňovač očního make-upu 100 ml

SANTE Odstraňovač očního make-upu 100 ml

SANTE Odstraňovač očního make-upu 100 ml

(5 hodn.)
Značka: SANTE
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zklidňující odličovač očního make-upu obohacený o hodnotný extrakt z granátového jablka, vzácné rostlinné oleje a extrakt z Aloe vera odstraňuje i voděodolný make-up a zároveň o pokožku pečuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Zklidňující odličovač očního make-upu SANTE obohacený o hodnotný extrakt z granátového jablka, vzácné rostlinné oleje a extrakt z Aloe vera odstraňuje i voděodolný make-up a zároveň o pokožku pečuje. Kombinace sojového, ricinového, jojobového a mandlového oleje zajistí nejen bezchybné odlíčení pleti, ale postará se i o její výživu. Oleje pronikají do hloubky pokožky, kde pomáhají udržovat vlhkost, bojují proti vráskám, regenerují pleť a dodávají pokožce sametovou hebkost.

Extrakt z granátového jablka zajistí zpevnění pleti, uzamyká v ní hydrataci, vyživuje ji a zvyšuje její elasticitu. Díky silným antioxidačním účinkům chrání pokožku před volnými radikály a pomáhá bojovat proti jejímu předčasnému stárnutí. Extrakt z Aloe vera se pak postará o zklidnění pleti a zmírňuje případné podráždění.

Použití: Olej naneste na kosmetický tampónek a jemně odstraňte make-up z očních partií.

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Ostatní kategorie: Odličovací přípravky

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Nejčastější chyby při odličování

Oční krém - nepostradatelný pomocník nebo zbytečnost?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Olejový a hutný / Kristýna 9. 3. 2020 23:46

Při nákupu jsem si nevšimla (ani mi to na první dobrou nedošlo z úvodního popisku), že je to olejový odličovač. Pokud máte rádi pocit svěžesti a lehkosti po odlíčení očí a ne něco, co na očích budete cítit a bude to mastné, tak nedoporučuji.

perfektní / Martina 7. 6. 2016 12:25

úžasný, jemný.

Super / Sandra 3. 5. 2016 15:35

Odstraní i voděodolnou řasenku, takže za mě spokojenost :)

Alergická reakce / Alena 18. 10. 2016 11:12

Tento odličovací olej jsem si objednala protože jsem sháněla něco co je na přírodní bázi, bohužel mě nevyhovuje vůbec, mám po něm červenou pokožku a štipou mě po něm oči....a to že někteří píšou, že odlíčí i voděodolnou řasenku, tak u mě má co dělat u normální a to se nezmalovávám. Nedoporučuji, aspon já jsem se s ničím takovým ještě nesetkala.

Úžasný / Veronika 6. 9. 2016 16:11

Úžasný, nedám na něj dopustit. K očím šetrný, nedráždí ani moje citlivé oči. Odličuje perfektně, lehce, bez nadbytečného tření.

Eva / Eva 22. 9. 2016 13:55

Velmi dobre odlicuje i vodeodolnou rasenku a makeup.Oci nepali.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?