SolarTea Olej na podporu opálení 100 ml

SolarTea Olej na podporu opálení 100 ml

Značka: SolarTea
Certifikáty: ICEA
500
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Tělový olej , který aktivuje, urychluje, zintenzivňuje a prodlužuje opálení. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Olej na podporu opálení od SolarTea je tělový olej, který zintenzivňuje opálení a pomáhá pokožce rychleji zhnědnout. Vaše pokožka bude zároveň jemná a hydratovaná. Tento olej se používá jak před opalováním, tak po něm.

Olej obsahuje mrkvový a Annatto olej, které jsou bohaté na karotenoidy a dosáhnete díky nim rychlejšího a intenzivnějšího opálení. Vaše pleť bude zároveň jemná a hydratovaná díky Acai oleji, který obsahuje velké množství omega-6 a omega-9 mastných kyselin, vitamínů a minerálů. Borůvkový olej pokožku zklidňuje.

Olej se může aplikovat i po vystavení se slunci, aby se opálení prodloužilo a pokožka zklidnila. Olej na podporu opálení je ideální pro ty, kdo chtějí urychlit a zintenzivnit opalování. Certifikován jako Vegan a Eco Organic certifikačním orgánem ICEA. Nenahrazuje SPF, je nutné kombinovat s krémem s ochranným faktorem.

TENTO OLEJ JE:

✓ bez chemických filtrů,
✓ bez nanočástic, parabenů a umělých barviv.

Použití: Aplikujte před vystavením pokožky slunečnímu záření, vmasírujte a nechte vstřebat. Doporučujeme kombinovat s krémem s ochranným faktorem dle potřeby. Velmi dobře zklidní pokožku i po opalování, zároveň prodlouží opálení.

Řady opalovacích krémů SolarTea s obsahem min. 98,8% přírodních složek. Výtažek z Kakadu švestky s vysokým obsahem vitamínu C, extrakty ze tří druhů čaje mají antioxidační účinky a chrání pokožku. Minerální filtry použité v produktech zabezpečují ochranu před UVA a UVB zářením. Produkty SolarTea se velmi dobře roztírají a na pokožce nezanechávají bílý film.

Typy pokožky: normální pokožka

Výrobce: Bema Cosmetici, Via Giovanni Pascoli 34 , 45100, Rovigo, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?